Skip to main content
Van Loveren Absolute Zero Can

sauvignon blanc 4.5

Van Loveren Absolute Zero Can

Oorsprong - Zuid-Afrika 2014 4X0.25CL 0%

Van Loveren is een Zuid-Afrikaanse producent die verschillende alcoholvrije mousserende wijnen op de markt brengt. De Absolute Zero is de droge variant. De wijn wordt van 100% sauvignon blanc gemaakt. Eerst maakt men een'gewone' wijn, waar vervolgens de alcohol volledig uit onttrokken wordt.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Van Loveren Absolute Zero Can

Hij is niet alleen verkrijgbaar in 75CL fles, maar ook in handige blikjes. De wijn is fris en relatief droog met tropisch fruit. Schenk hem als aperitief bij een feestelijke borrel.

4.5
  • Verrassend fris en lekker bubbeltje zonder alcohol, fijn als afwisseling van bv een Radler
  • Dit is werkelijk een heerlijke alcohol vrije witte wijn; het lichte sprankeltje is lekker subtiel en de smaak is echt heel goed zonder rare nasmaak.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving De Absolute Zero is de droge variant van de alcoholvrije mousserende wijnen van Van Loveren. Hij is niet alleen verkrijgbaar in 75CL fles, maar ook in handige blikjes.
Inhoud 100 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Zuid-Afrika
Contactgegevens Leverancier
Van Loveren Family Vineyards R317, Klaasvoogds, South Africa Website: www.vanloveren.co.za Email: europe@vanloveren.co.za
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Zuid-Afrika, Robertson
Van Loveren Robertson

Van Loveren is het grootste familie wijnbedrijf van Zuid-Afrika. In 1937 werd het bedrijf – voorheen bekend onder de naam Goudmyn – overgenomen door Hennie Retief Sr. en zijn vrouw Jean. Op verzoek van Jean werd het estate uit Robertson vernoemd naar een voorouder van haar: Christina van Loveren. Christina nam in de 17e eeuw de boot naar Zuid-Afrika met alleen haar bruidskist. Deze prachtige bruidskist is van generatie op generatie overgegaan en staat nog steeds in de ‘tasting room’. Van Loveren produceert veel wijnen onder verschillende merken met als doel ‘to offer a wine for each palate and every occasion’.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen