Skip to main content

Veiligheidswaarschuwing:  Texels Skuumkoppe. Klik hier voor meer informatie.

Vendanges Mademoiselle Rouge Bio

Classic Red 3.1

Vendanges Mademoiselle Rouge Bio

Oorsprong - Spanje 2019 75CL 0%

Van de biologisch verbouwde druiven wordt eerst een normale wijn gemaakt en door middel van een speciaal proces worden de wijnen gedealcoholiseerd

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Vendanges Mademoiselle Rouge Bio

Vendanges Mademoiselle maakt bijzondere alcoholvrije wijnen met daadwerkelijk 0,0% alcohol erin (vaak bevatten deze wijnen toch nog 0,5% alcohol). Van de biologisch verbouwde druiven wordt eerst een normale wijn gemaakt en door middel van een speciaal proces worden de wijnen gedealcoholiseerd met behoud van de smaak van de oorspronkelijke wijn. Schenk deze rode variant in combinatie met vleesgerechten, bij kaas, gegrilde groenten of bij de borrel. Ideaal voor als je wel gezellig wat wilt drinken, maar geen alcohol wilt nemen.

3.1
 • Prima
 • Lijkt niet op wijn. Waterig en zuur
 • Lijkt op bessen/druivensap. Vlak. Viel niet in de smaak bij het etentje
 • Heerlijke wijn van de verschillende alcoholvrije wijnen vind ik deze tot nu toe het best.
 • Iets te zoet.
 • Prima alternatief
Beschrijving Van de biologisch verbouwde druiven wordt eerst een normale wijn gemaakt en door middel van een speciaal proces worden de wijnen gedealcoholiseerd
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Oorsprong Spanje
Contactgegevens Leverancier
Orient drink Avenue Blonden13, LIEGE, Belgium Website: www.universdrink.com Email: administration@nightorient.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

België
Univers Drink

Sinds 2009 maakt Univers Drink alcoholvrije dranken. Het bijzondere van de wijnen van Univers Drink is dat alle alcohol uit de wijn wordt gehaald, waardoor een eindproduct ontstaat met 0,0% alcohol. En dat zonder ten koste te gaan van de smaak van de wijn. Juist doordat er in het geheel geen alcohol in de wijn zit, zijn de producten van Univers Drink geschikt voor een uitgebreide doelgroep variërend van zwangere vrouwen en sportievelingen tot verantwoorde bestuurders en mensen die de smaak en de effecten van alcohol niet willen. De producten van Univers Drink verschijnen onder verschillende merknamen op de markt. De Vendanges Mademoiselle wijnen zijn niet alleen 100% alcohol vrij, ze zijn ook biologisch gecertificeerd.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen