Skip to main content
Veuve Clicquot Rich Jeroboam
Frankrijk Extra Groot

Champagne

Jouw Premium prijs

Veuve Clicquot Rich Jeroboam

Frankrijk - Pinot noir, Chardonnay 300CL 12%

Veuve Clicquot Rich is geïnspireerd door de oorsprong van champagne, toen wijnen die werden gemengd voor meer zoetheid gewoonlijk werden omschreven als 'rijk'.

Online op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen
Veuve Clicquot Rich Jeroboam

Frankrijk 300CL

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis

Alles over Veuve Clicquot Rich Jeroboam

Veuve Clicquot Rich is geïnspireerd door de oorsprong van champagne, toen wijnen die werden gemengd voor meer zoetheid gewoonlijk werden omschreven als 'rijk'.

Veuve Clicquot, opgericht in 1772, is beroemd geworden onder leiding van weduwe Barbe-Nicole Ponsardin sinds 1805. Haar motto ‘only one quality, the finest’ is nog steeds leidend voor het op één na grootste champagnehuis ter wereld. Veuve Clicquot Rich is een nieuwe speelse drinkervaring. Het wijnteam van Veuve Clicquot heeft in samenwerking met professionele bartenders een totaal nieuwe wijn voor een nieuwe tijd gecreëerd. Rich toont een uitzonderlijke rondheid en zoetheid waarvan de nuances en complexiteit worden versterkt door de toevoeging van geselecteerde ingrediënten zoals ananas, grapefruitschil, komkommer of paprika, en ijs. De voor Veuve zo kenmerkende pinot noir kracht en structuur krijgt een nieuwe veelzijdigheid door de hogere dosage, terwijl een groter aandeel meunier de frisse, fruitige en weelderige tonen benadrukt.
Kleur: Bleek, geel met parels van belletjes.
Geur: De grotere rol van de meunier druif benadrukt de frisse, fruitige noten.
Smaak: Natuurlijk rijke smaken van citrusfruit en bloemige tonen.
Perfect Serve: Vul een groot wijnglas met ijsblokjes, voeg 1 ingrediënt naar keuze toe (grapefruit, ananas, paprika, komkommer) en schenk de gekoelde Veuve Rich in.

Druivensoort
Druivensoort
Pinot noir
Deze druif zorgt voor fruitige rode wijnen die geliefd zijn om de aroma's van rood fruit en specerijen. En een lange soepele afdronk met zachte tannines. Perfect bij eend, kip en varkensvlees.
Chardonnay
Met de chardonnay druif kunnen veel verschillende wijnen worden gemaakt; van subtiele, zeer frisse Chablis tot aan houtgelagerde, rijke, volle wijnen.
Beschrijving Deze Champagne is speciaal ontwikkeld om te serveren in grote glazen met ijs en een extra ingrediënt naar jouw persoonlijke smaak.
Inhoud 300 Centiliter
Alcoholpercentage 12%
Soort pinot noir, chardonnay, meunier
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Veuve Clicquot Champagne 1, rue Albert Thomas, Reims, France Email: newbrand@bottlebooks.me Website: www.veuveclicquot.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Reims
Frankrijk, Reims
Veuve Clicquot Frankrijk, Reims
Veuve Clicquot is opgericht in 1772 door Philippe Clicquot-Murion, maar beroemd geworden door de voortzetting van het bedrijf door zijn zoons weduwe (‘veuve’) Barbe-Nicole Ponsardin, in 1805. Zij was een formidabele en innovatieve vrouw. Haar motto ‘only one quality, the finest’ is nog steeds leidend voor Veuve Clicquot, het op één na grootste champagnehuis ter wereld. Madame Clicquot, La Grande Dame, heeft gezorgd voor vele baanbrekende innovaties in de champagnewereld zoals de eerste rosé en eerste vintage champagnes. Ook de ‘pupitre’ is een uitvinding van haar hand; in deze tafel met schuine gaten kon de fles zo geplaatst worden dat door regelmatig keren, de rémuage, het gistbezinksel naar de hals toe zakt. De champagnes hebben een vol, rijk en krachtig karakter. Veuve Clicquot is een stijlvolle champagne die bruist van succes, elegantie en levenslust.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.