Skip to main content
Vieux Château Certan
Frankrijk

Royal Red

Jouw Premium prijs

Vieux Château Certan

Frankrijk - Merlot, Cabernet franc, Cabernet sauvignon 2014 75CL 14%

Pomerol met kersen, pruimen en aardbeien. De wijn heeft frisheid en finesse. Daarnaast proef je truffel, kokosnoten en chocolade. De wijn is zijdezacht, puur en rond.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Vieux Château Certan

Frankrijk 2014 75CL

Alles over Vieux Château Certan

Pomerol met kersen, pruimen en aardbeien. De wijn heeft frisheid en finesse. Daarnaast proef je truffel, kokosnoten en chocolade. De wijn is zijdezacht, puur en rond.

Pomerol staat bekend om zijn hoge percentages merlot in de blend. Zo ook bij Vieux Château Certan: 87%, aangevuld met 12% cabernet franc en slechts 1% cabernet sauvignon. Het resulteert in de smaak van kersen, pruimen en aardbeien met frisheid en finesse. Daarnaast proef je truffel, kokosnoten en chocolade. De wijn is zijdezacht, puur en rond. Heerlijk in combinatie met paddenstoelenrisotto, kalkoen of gerijpte kazen. Snel op dronk, hoewel je de wijn ook gerust vijftien jaar kan laten liggen. Bestel direct online of via je Gall & Gall winkel

Smaak truffel, zijdezacht en rond
Lekker bij paddenstoelen
Druivensoort
Druivensoort
Merlot
Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.
Cabernet franc
Dit is de voorouder van de merlot en cabernet sauvignon die een wat hogere zuurgraad heeft. Past perfect bij gerechten met tomatensaus of sauzen met azijn.
Cabernet sauvignon
Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Pomerol met kersen, pruimen en aardbeien. De wijn heeft frisheid en finesse. Daarnaast proef je truffel, kokosnoten en chocolade. De wijn is zijdezacht, puur en rond.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 14%
Soort merlot, cabernet franc, cabernet sauvignon
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Vieux Château Certan 1 route de Lussac, POMEROL, France Email: newbrand@bottlebooks.me Website: .
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Smaak truffel, zijdezacht en rond
Lekker bij paddenstoelen

Ons verhaal

Frankrijk, Bordeaux
Frankrijk, Bordeaux
Vieux Château Certan Frankrijk, Bordeaux
Vieux Château Certan is een van de topdomeinen van Pomerol. Juist omdat het in Pomerol is gelegen en omdat Pomerol geen classificatie heeft, vind je die dus ook niet terug op het etiket van een fles Vieux Château Certan. Het domein ligt vlakbij de grote drie van Pomerol: Pétrus, Lafleur en Le Pin. Vieux Château Certan is in handen van de familie Thienpont, Bordeauxhandelaren die oorspronkelijk uit België komen. Het domein produceert ook een tweede wijn: La Gravette de Certan. Ook deze wijn is onberispelijk.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.