Skip to main content
Villa Locatelli Merlot
Italië

Classic Red

Jouw Premium prijs

Villa Locatelli Merlot

Italië - Merlot 2022 75CL 12%

Toegankelijk, barstensvol sap en gul. Dankzij zes maanden houtrijping is de wijn harmonieus en intens. Een heerlijke wijn om te drinken bij gedroogde of verse worst.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Villa Locatelli Merlot

Italië 2022 75CL

Alles over Villa Locatelli Merlot

Toegankelijk, barstensvol sap en gul. Dankzij zes maanden houtrijping is de wijn harmonieus en intens. Een heerlijke wijn om te drinken bij gedroogde of verse worst.

Merlot is niet alleen de meest aangeplante druif van Bordeaux. Ook in Friuli kom je het vaakst merlot tegen. Zowel de bodemgesteldheid (klei met kiezels) als het zeeklimaat zijn perfect voor de aanplant van deze druif. De wijnen zijn toegankelijk, barstensvol sap en gul. Dankzij zes maanden houtrijping is de wijn harmonieus en intens. Een heerlijke wijn om te drinken bij gedroogde of verse worst. Bijvoorbeeld een varkensworstje met venkelzaad. Maar ook bij pasta gerechten met vlees is dit een goede match!

Uitzonderlijke topwijnen vind je gewoon bij Gall & Gall

Sommige wijnmakers maken op zulke kleine schaal topwijnen dat het onmogelijk is om alle winkels van Gall & Gall hiermee te bevoorraden. Om je toch toegang te geven tot deze uitzonderlijke wijnen kun je deze op gall.nl of in de winkel bestellen.

Smaak toegankelijk en gul
Lekker bij vleeswaren
Druivensoort
Druivensoort
Merlot
Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Toegankelijk, barstensvol sap en gul. Dankzij zes maanden houtrijping is de wijn harmonieus en intens. Een heerlijke wijn om te drinken bij gedroogde of verse worst.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12%
Soort merlot
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
Tenuta di Angoris Località Angoris 7, Cormons, Italy Website: www.angoris.it Email: export.frantiska@angoris.it
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Smaak toegankelijk en gul
Lekker bij vleeswaren

Ons verhaal

Italiè
Italiè
Villa Locatelli Italiè
Villa Locatelli is een wijnhuis uit Friuli, de Italiaanse wijnstreek tegen de grens met Slovenië aan. Het wijndomein is al sinds 1648 in handen van de familie Locatelli. Zij kregen het land als geschenk van Keizer Ferdinand III van het Habsburgse Rijk als dank voor hun inzet tijdens de 30-jarige oorlog. Tegenwoordig is het domein in handen van een andere familie, die merkwaardig genoeg dezelfde familienaam heeft: Locatelli! De wijnen van Villa Locatelli zijn geschikt voor ieder moment. Daarnaast produceert Locatelli wijnen onder naam Angoris. Uitzonderlijke wijnen met een kleine productie en een uitzonderlijke kwaliteit.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.