Skip to main content
Villa Massa Amaretto
-21%

Notenlikeur 4.4

Villa Massa Amaretto

Oorsprong - Default 70CL 30%

Villa Massa Amaretto is een intense en smaakvolle amandellikeur, gemaakt met échte amandelen uit Sicilië. Een heerlijk zoete en zachte likeur, gekenmerkt door zijn zeer smaakvolle aroma met een intense, langdurige amandel-afdronk

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Villa Massa Amaretto

Villa Massa Amaretto is gemaakt met echte amandelen van hoge kwaliteit uit Sicilië. Sicilië, het grootste mediterrane eiland, vlak bij de "teen" van de "laars" van Italië, combineert de perfecte mix van warme temperaturen en het hele jaar door zonneschijn met een vruchtbare vulkanische grond. Daarom produceert het amandelen die uniek zijn in smaak en aroma. Villa Massa Amaretto is een heerlijk zoete en zachte likeur, gekenmerkt door zijn zeer smaakvolle aroma met een intense, langdurige amandel-afdronk.

Smaak amandel
4.4
  • Bijna net als het andere "grote/bekendere merk"! Heerlijk puur, als mix of dessert elke nip is genieten.
  • als cadeautje goed geslaagd, lekker
  • Mmmmm. Als slaapmutske.
Bevat tree nuts and their derivatives, almond and almond products
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 30%
Ingrediënten Contains: almonds
Allergie-informatie Tree Nuts and Their Derivatives, Almond and Almond Products
Oorsprong Default
Contactgegevens Leverancier
Villa Massa S.r.l. Via Mortora S. Liberio, 126 -80063- Piano di sorrento - ITALY
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Italië, Sorrento
Villa Massa Sorrento

In 1890 heeft de Villa Massa familie haar limoncello recept gecreeërd. In die tijd waren er veel familiehuizen die limoncello maakte, en de Villa Massa familie wiens thuis Sorrento is, begon in 1890 en geeft het familierecept sindsdien door. Het proces wordt vandaag de dag nog steeds op dezelfde manier gemaakt als toen, met het gebruik van de lemon peel van enkel hoogwaardige citroenen. In 1991 namen de gebroeders Villa Massa, Sergio en Stefano, de gewaagde stap om hun limoncello naar de markt te brengen en een merk te maken van Villa Massa. Zij waren wereldwijd de eerste om een traditie commercieel te maken en zijn vandaag de dag een italiaans icoon.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen