
Notenlikeur
Villa Massa Amaretto
Oorsprong - Default 70CL 30%
Villa Massa Amaretto is een intense en smaakvolle amandellikeur, gemaakt met échte amandelen uit Sicilië. Een heerlijk zoete en zachte likeur, gekenmerkt door zijn zeer smaakvolle aroma met een intense, langdurige amandel-afdronk
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Villa Massa Amaretto
Villa Massa Amaretto is gemaakt met echte amandelen van hoge kwaliteit uit Sicilië. Sicilië, het grootste mediterrane eiland, vlak bij de "teen" van de "laars" van Italië, combineert de perfecte mix van warme temperaturen en het hele jaar door zonneschijn met een vruchtbare vulkanische grond. Daarom produceert het amandelen die uniek zijn in smaak en aroma. Villa Massa Amaretto is een heerlijk zoete en zachte likeur, gekenmerkt door zijn zeer smaakvolle aroma met een intense, langdurige amandel-afdronk.
-
Dan Hoogerdijk
Bijna net als het andere "grote/bekendere merk"! Heerlijk puur, als mix of dessert elke nip is genieten.
-
Helga de Jong
als cadeautje goed geslaagd, lekker
-
Cathy Bastiaansen
Mmmmm. Als slaapmutske.
Inhoud | 70 Centiliter |
Alcoholpercentage | 30% |
Ingrediënten | Contains: almonds |
Allergie-informatie | Tree Nuts and Their Derivatives, Almond and Almond Products |
Oorsprong | Default |
Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.
Ons verhaal
In 1890 heeft de Villa Massa familie haar limoncello recept gecreeërd. In die tijd waren er veel familiehuizen die limoncello maakte, en de Villa Massa familie wiens thuis Sorrento is, begon in 1890 en geeft het familierecept sindsdien door. Het proces wordt vandaag de dag nog steeds op dezelfde manier gemaakt als toen, met het gebruik van de lemon peel van enkel hoogwaardige citroenen. In 1991 namen de gebroeders Villa Massa, Sergio en Stefano, de gewaagde stap om hun limoncello naar de markt te brengen en een merk te maken van Villa Massa. Zij waren wereldwijd de eerste om een traditie commercieel te maken en zijn vandaag de dag een italiaans icoon.