Skip to main content
Vording's Rose Gin

Gin

Per fles

Vording's Rose Gin

70CL 40%

Vording's Rose Gin is een Nederlandse gedistilleerde gin en de eerste pink gin met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Gedistilleerde rozenknoppen, wilde perzik en tulpenbollen geven deze gin een elegant fruitig en floraal karakter met zijdezachte afdronk.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Vording's Rose Gin

Met een verrassende hint van getoast cederhout, die kenmerkend is voor Vording Spirits. Heerlijk als frisse gin en tonic met een schijfje grapefruit, of in combinatie met Fentimans Rose Lemonade en een schijfje peer.

Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
Vording Spirits Website: www.vordingspirits.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland, Amsterdam
Vording's Amsterdam

Vørding’s Gin is een Nederlandse gedistilleerde gin en kenmerkt zich door de karakteristieke geur en smaak van hand-getoast cederhout.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen