Skip to main content
Tanqueray Sevilla

Flavoured gin

Tanqueray Sevilla

Verenigd Koninkrijk - Flavoured gin 70CL 41,3%

Tanqueray Flor de Sevilla is de perfecte balans tussen de bitterzoete smaak van sinaasappels uit Sevilla en de complexiteit van Tanqueray London Dry Gin.

Online op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • icon
  Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • icon

  Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • icon
  Veilig betalen

Alles over Tanqueray Sevilla

Tanqueray Flor de Sevilla is de perfecte balans tussen de bitterzoete smaak van sinaasappels uit Sevilla en de complexiteit van Tanqueray London Dry Gin.

Charles Tanqueray begon in 1830 met een distilleerderij in Bloomsbury in Londen. Charles Tanqueray werd gezien als een pionier in de ginwereld. Tanqueray was niet bang om dappere ideeën in zijn eigen unieke stijl te mengen. Hij bedacht gin-recepten die tot op de dag van vandaag wereldwijd worden genuttigd.Tanqueray Flor de Sevilla is geïnspireerd door de originele recepten van Charles Tanqueray en de bitterzoete sinaasappels die in het zonovergoten Sevilla aan de bomen groeien. De oranje gin is heeft een fruitige en pittige smaak, uitgebalanceerd met de 4 ingrediënten van onze klassieke London Dry gin: jeneverbes, koriander, engelwortel en zoethout. Tanqueray Flor de Sevilla heeft een fruitig karakter, waarbij zoete en licht(bittere) notities elkaar balanceren. Deze smaak van de zonovergoten Middellandse Zee is uniek plezierig maar het is toch een complexe gin. Sinds 1948 wordt Tanqueray verkocht in kenmerkende flessen met een vorm die geïnspireerd is op een cocktailshaker.

Beschrijving Tanqueray Flor de Sevilla is de perfecte balans tussen de bitterzoete smaak van sinaasappels uit Sevilla en de complexiteit van Tanqueray London Dry Gin.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 41,3%
Contactgegevens Leverancier
en: Charles Tanqueray & Co. en: Lakeside Drive, London, NW10 7HQ, England nl: Charles Tanqueray & Co. nl: Lakeside Drive, London, NW10 7HQ, England fr: Charles Tanqueray & Co. fr: Lakeside Drive, London, NW10 7HQ, England de: Charles Tanqueray & Co. de: Lakeside Drive, London, NW10 7HQ, England
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
Tanqueray Verenigd Koninkrijk
Tanqueray – distilling excellence since 1830. Tanqueray London Dry Gin werd in 1830 gecreëerd door Charles Tanquera en wordt nu nog steeds gemaakt volgens hetzelfde klassieke, tijdloze recept. De iconisch gevormde fles van Tanqueray is geïnspireerd op een driedelige cocktailshaker die beroemd werd tijdens de Drooglegging in de 'Roaring Twenties'. In het familiewapen van de Tanqueray-familie dat op elke fles staat van de Tanqueray Distilling Company staat een ananas. Deze vrucht werd gezien als het ultieme symbool voor gastvrijheid in het Engeland van de jaren 1830.

Anderen kochten ook

 • icon
  Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • icon

  Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • icon
  Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.