
Easy rider
Wakefield Estate Shiraz
Australië - Shiraz 2019 75CL 14%
100% shiraz van druiven van de eigen wijngaarden van Wakefield. Hij rijpt 12 maanden op Amerikaanse eikenhouten vaten en is stevig en stoer met krachtige tannines.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Wakefield Estate Shiraz
De wijnen van Wakefield worden gemaakt door drie generaties van de Australische familie Taylor. Voor de Estate range komen de druiven van wijngaarden van het eigen domein in Clare Valley. Deze 100% shiraz is stevig en stoer. Hij rijpt 12 maanden op Amerikaanse eikenhouten vaten. Hij is donker van kleur met bosbessen, zwarte kersen, chocola en specerijen. Dankzij zijn krachtige tannines gaat hij goed bij rood vlees van de barbecue of gegrilde aubergine. Ook heerlijk bij oude kazen.
-
Ik had hem zwaarder verwacht, dat vind ik jammer ik hou van zware volle wijn
anoniem
Heeft dit artikel gekocht
Geverifieerd
-
Een heerlijke volle wijn, mooi donker van kleur.
Franca van Asten
Heeft dit artikel gekocht
Geverifieerd
Rijke, krachtige en soms vlezige wijnen worden gemaakt van de shiraz druif. Drink 'm bij donker vlees en exotische specerijen.
Beschrijving | 100% shiraz van druiven van de eigen wijngaarden van Wakefield. Hij rijpt 12 maanden op Amerikaanse eikenhouten vaten en is stevig en stoer met krachtige tannines. |
Inhoud | 75 Centiliter |
Alcoholpercentage | 14% |
Soort | shiraz |
Ingrediënten | Contains sulfites |
Allergie-informatie | Sulfur Dioxide and Sulfits |
Oorsprong | Australië |
Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.
IWSC
Int. Wine & Spirits Competition
Jancis Robinson
Wine Enthusiast