Skip to main content
Wakefield Jaraman Shiraz
Australië

Big Red

Jouw Premium prijs

Wakefield Jaraman Shiraz

Australië - Shiraz 2019 75CL 14,5%

Gemaakt van één druivenras, maar dan wel afkomstig uit verschillende wijngebieden. Deze 100% shiraz is dus een blend van 60% Clare Valley en 40% McLaren Vale.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Wakefield Jaraman Shiraz

Australië 2019 75CL

Alles over Wakefield Jaraman Shiraz

Gemaakt van één druivenras, maar dan wel afkomstig uit verschillende wijngebieden. Deze 100% shiraz is dus een blend van 60% Clare Valley en 40% McLaren Vale.

De Jaraman wijnen van Wakefield worden gemaakt van één druivenras, maar dan wel afkomstig uit verschillende wijngebieden. Wakefield zelf is gevestigd in Clare Valley. Daarnaast worden de druiven gehaald uit de absolute topgebieden van Australië voor die specifieke druif. In dit geval is dat shiraz uit McLaren Vale. Deze 100% shiraz is dus een blend van 60% Clare Valley en 40% McLaren Vale. 14 maanden gerijpt op Amerikaans eiken. Je proeft pruimen, bramen, kersen, vers gebrande koffiebonen, vanille en specerijen. Heerlijk bij gemarineerde spareribs.

Smaak pruimen, bramen en kersen
Lekker bij barbecue (bbq)
Druivensoort
Druivensoort
Shiraz
Rijke, krachtige en soms vlezige wijnen worden gemaakt van de shiraz druif. Drink 'm bij donker vlees en exotische specerijen.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Gemaakt van één druivenras, maar dan wel afkomstig uit verschillende wijngebieden. Deze 100% shiraz is dus een blend van 60% Clare Valley en 40% McLaren Vale.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 14,5%
Soort shiraz
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Australië
Contactgegevens Leverancier
Wakefield Wines Pty Ltd 89A Winery Road, Auburn, Australia Email: kaye.oliver@taylorswines.com.au Website: www.taylorswines.com.au
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Smaak pruimen, bramen en kersen
Lekker bij barbecue (bbq)

Ons verhaal

Australië, Auburn
Australië, Auburn
Wakefield Australië, Auburn

Wakefield is een Australisch familiebedrijf in handen van de familie Taylor. Het bedrijf is gelegen in Clare Valley op anderhalf uur rijden ten noorden van de stad Adelaide. Voor Australische begrippen is dat een steenworp afstand. De drie generaties Taylor maken er op een zo duurzaam mogelijke manier wijn. Zo kunnen ook de volgende generaties profiteren van het land dat wordt overgegeven op de jonge Taylors. Het estate is aangeplant met riesling, chardonnay, syrah en Bordeauxdruiven zoals cabernet sauvignon en merlot. Wakefield maakt wijnen in verschillende prijsklassen met bijbehorende kwaliteitsniveaus. Een aantal van hun verschillende ranges zijn St. Andrews, Jaraman en Wakefield Estate.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.