Skip to main content
WhistlePig Old World Rye 12 years

Vol & rijk

Jouw Premium prijs

WhistlePig Old World Rye 12 years

Verenigde Staten - Whiskey 70CL 43%

WhistlePig 12 jaar oude Old World Rye vormt de voorhoede van alle finishes die het huis heeft gecreëerd.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over WhistlePig Old World Rye 12 years

Het is een stijl rye whiskey die aansluit bij de smaak van de ‘oude wereld’, gebotteld op 43% ABV. Deze whiskey is een huwelijk tussen drie finishes, ieder met een onderscheidend eigen smaakprofiel. Na 12 jaar rijping in nieuw Amerikaans eiken vaten wordt de spirit overgestoken op drie vattypes, ruim 60% op Madeira vaten, ca. 30% op Sauternes vaten en een klein gedeelte op portvaten. Daarin worden ze extra-gerijpt tot ze perfect zijn en samengebracht in een ware smaaksymphonie.

Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 43%
Oorsprong Verenigde Staten
Contactgegevens Leverancier
Whistlepig Whiskey Co. Shoreham, VT 05770, USA
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Verenigde Staten, Vermont
Whistle Pig Vermont
WhistlePig is een modern succesverhaal en wordt door veel whiskey liefhebbers op de voet gevolgd. Ondanks dat het merk pas kort bestaat, hebben ze al meerdere prijzen gewonnen. De filosofie is dat het beste whiskey tijdperk nog gaat komen. De makers van WhistlePig pushen zichzelf voortdurend om grenzen op te zoeken en het potentieel van Rye waar te maken. Alles wat Rye whiskey zo bijzonder maakt, wordt beschermd en behouden, maar al het overige wordt geïnnoveerd om zo tot de beste producten te komen.
  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.