Skip to main content
Piccini Memoro Rosso
Italië

Easy Rider

Jouw Premium prijs

Piccini Memoro Rosso

Italië - Primitivo, Montepulciano d'Abruzzo, Nero d'avola, Merlot 2019 75CL 14%

Bijzondere Italiaanse wijn gemaakt van 40% primitivo uit Puglia, 30% montepulciano uit de Abruzzen, 20% nero d’Avola uit Sicilië en 10% merlot uit Veneto.

Online op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • icon
    Veilig betalen
Piccini Memoro Rosso

Italië 2019 75CL

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis

Alles over Piccini Memoro Rosso

Bijzondere Italiaanse wijn gemaakt van 40% primitivo uit Puglia, 30% montepulciano uit de Abruzzen, 20% nero d’Avola uit Sicilië en 10% merlot uit Veneto.

Memoro Rosso is namelijk een blend van vier verschillende druivensoorten uit vier verschillende uithoeken van het land. 40% primitivo uit Puglia, 30% montepulciano uit de Abruzzen, 20% nero d'Avola uit Sicilië en 10% merlot uit Veneto. Uiteraard moet de wijn worden gedeclasseerd tot het laagste niveau: een landwijn. Maar dan wél een met een uitzonderlijke kwaliteit.

Lekker bij paté
Druivensoort
Druivensoort
Primitivo
Primitivo-wijn is een gedurfde, fruitige rode wijn die geliefd is om zijn jamachtige fruit en rokerige, exotische kruidentonen. Gaat goed samen met gerechten met Turkse of Marokkaanse kruiden.
Montepulciano d'Abruzzo
De montepulciano zorgt voor zwart fruit aroma's, een verfrissende zuurgraad en een rookachtige zoete afdronk. Verbluffend lekker bij allerlei soorten worst.
Nero d'avola
Geeft wijnen in zeer verschillende stijlen, van sappig tot behoorlijk stevig. Aroma's van granaatappel en tabak kom je altijd tegen in deze wijnen. Prima bij een runderstoofschotel.
Merlot
Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Bijzondere Italiaanse wijn gemaakt van 40% primitivo uit Puglia, 30% montepulciano uit de Abruzzen, 20% nero d'Avola uit Sicilië en 10% merlot uit Veneto.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 14%
Soort primitivo, montepulciano d'abruzzo, nero d'avola, merlot
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
Piccini loc.Piazzole, Castellina in Chianti, Italy Email: info@tenutepiccini.it Website: www.tenutepiccini.it
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Toscane
icon
Italië, Toscane
Piccini Italië, Toscane
Piccini is het op vier na grootste wijnbedrijf in Toscane. Qua grootte volgt dit familiebedrijf op beroemde namen als Antinori, Banfi, Ruffino en Frescobaldi. Piccini bestaat al sinds 1882 en momenteel is de vierde generatie aan het roer. Belangrijke waarden van dit bedrijf zijn innovatie en een streven naar consequente kwaliteit en klanttevredenheid. Altijd met de waarde van hun familietradities in gedachten. Inmiddels beschikt het bedrijf over zes verschillende domeinen. Hiervan zijn vier domeinen gelegen in Toscane: Piccini, Valiano, Villa al Cortile en Tenuta Moraia. Daarnaast een domein in Basilicata: Regio Cantina. Tenslotte Torre Mora, gelegen op Sicilië onder de rook van de Etna.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.