Skip to main content
William Lawson's Cola 5%

Kant & klaar 4.0

Per fles

William Lawson's Cola 5%

25CL 5%

Deze William Lawson's & Cola is een kant en klare, perfecte mix gemaakt op basis van William Lawson's Finest Blend Scotch Whisky en cola.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over William Lawson's Cola 5%

-

4.0
  • Vroeger waren ze 7%, vond ze toen beter.
Inhoud 25 Centiliter
Alcoholpercentage 5%
Contactgegevens Leverancier
KONINGS NV BERINGERSTEENWEG 98, 3520 ZONHOVEN, BELGIUM
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland
William Lawson

In 1849 legde William Lawson, een whiskyhandelaar uit Dundee, de basis voor deze schotse whisk Hij stelde een melange van verschillende whiskies (een 'blend') samen die met kop en schouders uitstak boven de whiskies die destijds werden gedronken. William Lawson bouwde met zijn whisky al snel een naam op die door de liefhebbers van Schotlands nationale drank met respect werd uitgesproken. William Lawson is één van de weinige distilleerderijen, waar nog de traditie van het dubbele mengen in eikenhouten sherryvaten in stand wordt gehouden.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen