Skip to main content

VLEUTEN - MIDDENBURCHT 11 3452 MS

Geopend, sluit om 18:00

icon 030-6663260 Bellen

 

Gall en Gall Vleuterweide is De drankenspeciaalzaak van Vleuterweide en omgeving. Naast een breed spectrum van wijnen staan wij vooral bekend om onze whisky, rum en cognac assortiment. Iedere maand organiseren wij een proefavond met verschillende onderwerpen. 

Ons team is zorgvuldig samengesteld en geselecteerd op achtergrond en ervaring. Ingrid komt uit de creatieve grafische wereld en is het aanspreekpunt voor de cadeau's, bier en port. Haar creativiteit zorgt voor spannende combinaties en mooie cadeau pakketten. Rowin is de cognac en whisky liefhebber. Martijn heeft jaren een restaurant gehad en is binnen onze winkel het aanspreekpunt voor likeuren en cocktails. Hij kan als geen ander de combinatie maken tussen drank en eten. Van olijven en tequila tot aan een hoofdgerecht met een cocktail. Erik is naast privé kok ook lang actief geweest in de wijnhandel. Heb je een specifieke wijnwens kunt u die altijd aan hem stellen. Wij alle hebben genoeg ervaring om je naar huis te laten gaan met een mooi product en een glimlach!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.