Skip to main content

HOOGKERK/GRONINGEN - ZUIDERWEG 27 9745 AA

 

Gall en Gall Hoogkerk is een franchise winkel gelegen in het centrum van de wijk Hoogkerk. Deze wijk ligt net buiten de stad Groningen en is zeer makkelijk te bereiken. Zowel met auto, fiets als met de bus. 

We zijn sinds de opening eind november 2016 een groeiende winkel. De enthousiaste medewerkers nemen rustig de tijd en kunnen je prima voorzien van adviezen. Daarnaast zijn we meer dan alleen een speciaalzaak die drank verkoopt. We willen ons ook graag laten zien als cadeauwinkel. Want naast alle geschenken die onze winkel rijk is draaien we onze hand ook niet om voor een op maat gemaakt cadeau. We zullen altijd ons best doen om de klant tevreden de winkel uit te zien gaan. Wil je een stukje kaas die bij de Albert Heijn ernaast is gekocht bij de fles port ingepakt hebben? Geen enkel probleem, wij regelen dat. Maar ook voor relatiegeschenken, kerstpakketten, het huren van een tap, statafels kun je bij ons terecht. Kom binnen en vraag naar de mogelijkheden die Gall en Gall Hoogkerk te bieden heeft. Tineke, Mirjam, Estelle en Dennis zullen je met een enthousiaste glimlach ontvangen en er voor zorgen dat je graag weer terugkomt.

 

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.