Skip to main content

UTRECHT - BURG. REIGERSTR. 35 3581 KK

Wij zitten vlak bij het Wilhelminapark in Utrecht. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze voor een wijn/whisky-advies of cadeau. Om u goed van dienst te kunnen zijn is onze winkel extra lang geopend. Wij zijn elke dag geopend tot 21.00 uur. Verder kunt u ook nog gebruik maken van onze partyservice: verhuur van biertaps, statafels, Bacardi cocktailbar en we verkopen ook ijsblokjes. U kunt ons natuurlijk altijd bellen voor meer informatie.

Wij hebben ook altijd een aantal wijnen en whisky's open staan zodat u nog beter uw keuze kunt maken. Wij zien u graag terug in de winkel!! 

Winkelmanager René Voor een advies kunt u altijd bij mij terecht. Tijdens mijn opleiding heb ik me o.a. gespecialiseerd in sterke dranken. Ik mag graag een goed glas whisky drinken. De Glenmorangie is heerlijk vol van smaak en vind ik altijd lekker. Is het koud dan neem ik een sterke Islay zoals Lagavullin of de Talisker 10 jaar. Eén van mijn favoriete witte wijnen is de Catena chardonnay. Door de lange houtrijping heeft deze een mooie volle smaak en heel weinig zuren. Voor mij is de avond al geslaagd als ik deze wijn uitschenk!

Babette: Naast mijn studie Bedrijfseconomie werk ik al een aantal jaar met plezier bij de Gall en Gall. Bij mij kunt u terecht voor een passend, enthousiast en vernieuwend advies voor wijnen, likeuren en whiskeys. Zelf ben ik gek op Sauvignon Blancs, Rioja’s en Ripasso’s. Denk bijvoorbeeld aan de Mount Vernon Sauvignon Blanc, of de Masi Campofiorin Ripasso. Maar ook van Licor 43 Orochata en Cointreau word ik erg gelukkig! 

Marc: Ik kan erg genieten van een goed glas wijn. Momenteel is een van mijn favorieten de Synergy van Beyerskloof. Dit is een Cape Blend die ik onlangs tijdens een Masterclass Zuid-Afrikaanse wijn heb mogen ontdekken. Hij is smaakvol en het grote aandeel Merlot maakt hem heerlijk zacht. Ik heb een vrij brede smaak en afhankelijk van de seizoenen vind ik het leuk om te variëren. Daarbij maak ik voor mijn wijnkeuze graag gebruik van mijn smaakprofiel. Weet jij ook al welk smaakprofiel bij jou hoort? Je kunt de test doen op de site of nog mooier, bij ons in de winkel. Ik leg je graag alles uit over alle smaakprofielen en bijbehorende wijnen! 

Roelant: Hallo mijn naam is Roelant en ik ben momenteel 25 jaar oud. Ik werk pas kort bij Gall & Gall maar dit betekend niet dat ik minder mijn best zal doen dan mijn collega’s, integendeel! Ik ben nu hard bezig om alle mogelijke kennis over de producten van Gall & Gall tot mij te nemen. Als u in onze winkel aan de Burgemeester Reigerstraat langs komt kan ik u alle verhalen vertellen over de bieren die wij in huis hebben. Ook het brouwproces is mij niet vreemd aangezien ik sinds 2011 mijn eigen bier brouw. Dit doe ik samen met wat vrienden in onze micro-brouwerij: Ad Fundum. Sinds kort ben ik ook begonnen met het brouwen van mijn eigen cider dus ook dit is een specialiteit van mij aan het worden. Tenslotte nog mijn favoriete biertje: De trippel Karmeliet. Dit zware Belgische bier is een genot op de bank na een dag hard werken en drinkt ondanks zijn zware alcohol percentage van 8.4% toch verrassend makkelijk weg.Ik hoop u snel tegen te komen in onze winkel en wie weet kan ik u snel van een passend bier-advies voorzien. Proost en tot ziens! 

Lisanne Sinds ik afgelopen zomer bij de Gall en Gall ben komen werken, ontdek ik bijna iedere week wel een nieuwe favoriet. Komt u langs in de winkel, dan maak ik u graag net zo enthousiast als ik ben, bijvoorbeeld over de Ironstone Zinfandel. Deze wijn heeft heel zachte tannines maar is tegelijkertijd erg diep en vol en van smaak. Ik help u ook graag bij het uitzoeken van een mooie biologische wijn, aangezien ik daar zelf ook veel waarde aan hecht. Wat betreft andere drankjes word ik erg blij van een interessant speciaalbiertje. Dat combineert ook nog eens mooi met mijn studie Literatuurwetenschap. Op een stormachtige zondagmiddag kruip ik met bijvoorbeeld de Christoffel Bok en een goed boek op de bank, en het ultieme herfstgevoel is binnen! 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.