Skip to main content
Yeni Raki Seri

Anijslikeur

Yeni Raki Seri

Oorsprong - Default 70CL 45%

De unieke smaak van Yeni Rakí Seri wordt verkregen door het zorgvuldig selecteren van verse én gedroogde druiven, welke vervolgens worden gedistilleerd met uitsluitend anijszaad uit de eerste oogst. De zachte smaak komt dan ook door het gebruik van het meest verse en smaakvolle anijszaad van het seizoen.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Yeni Raki Seri

De unieke en zachte smaak van Yeni Rakí Seri wordt verkregen door het zorgvuldig selecteren van verse én gedroogde druiven, welke vervolgens worden gedistilleerd met uitsluitend het meest verse en smaakvolle anijszaad uit de eerste oogst.

Smaak Anijs
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 45%
Ingrediënten Icindekiler: Su, suma (uzum alkolu), seker pancari melasi alkolu, anason tohumu, seker pancarindan elde edilen rafine beyaz seker.
Oorsprong Default
Contactgegevens Leverancier
Mey Alkollu Ickiller San.ve Tic. A.S. Buyukdere Cad. Bahar Sok. NO: 13 River Plaza Kat:25 34394 Sisli/Istanbul Website: www.mey.com.tr
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Turkije
Yeni Raki

Yeni Rakı is meer dan alleen een merk. In de ogen van Turken is dit een synoniem voor Raki zelf! Het is éénv an de meest geliefde en gedronken dranken van Turkije. Yeni Raki is een onvervangbaar onderdeel geworden van de uitgaans- een eetcultuur in Turkije. Yeni raki wordt geproduceerd door Mey Icki, te Istanbul, Turkije. Naast Yeni worden andere raki merken geproduceerd, evenals wijnen.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen