Skip to main content
Je bent hier:

De beste


Relatiegeschenken

ingepakte cadeaus
ingepakte cadeaus

Op zoek naar een leuk cadeau voor je medewerkers, collega's of zakenrelaties? Drank is vaak een passend relatiegeschenk. Maar dan wil je wel een fles die goed in de smaak valt. Het enige probleem: smaken verschillen. Doe daarom hier inspiratie op! Wij helpen je bij het vinden van het juiste cadeau.

BEKIJK ALLE RELATIEGESCHENKEN

GALL & GALL ZAKELIJK

Weet je al precies wat je wilt en wil je een grote hoeveelheid bestellen? Of ben je er nog niet over uit en wil je graag persoonlijk advies? Wij helpen je graag met onze zakelijke service. Die vraag je gemakkelijk aan door een email sturen via business@gall.nl of onze accountmanager te bellen op 06 82 78 07 24. Voor korte vragen kun je ook bericht via WhatsApp sturen.

AFLEVEREN OP VERSCHILLENDE ADRESSEN

Wil jij cadeautjes bij collega's thuis af laten leveren? Je hoeft alleen een account aan te maken via Zakelijk en ons een excel lijst te sturen met alle adressen. Simpel!

MOOI INPAKKEN EN EEN KAARTJE ERBIJ?

Een goed cadeau komt natuurlijk in een mooie verpakking. Daarom bieden wij bij Gall & Gall verschillende Elke fles een cadeauaan. Kaartje erbij en de flessen laten bezorgen op verschillende adressen? Doen we ook. Dat maakt het geven toch nét iets persoonlijker. 

CADEAUS VOOR 9 TYPE COLLEGA'S

Je wilt natuurlijk dat je cadeau past bij de persoon aan wie je het geeft. Dit kan wel eens lastig zijn. Gelukkig bepaalt niet alleen de voorkeur in dranksoort de juiste fles. Je kunt namelijk ook die ene fles vinden die een perfect match vormt met het karakter van de persoon in kwestie. Of hij/zij nu helemaal gek is van bier, whisky, gin, rum of toch een meer wine lover is: bekijk de beste drank cadeaus voor de 9 meest herkenbare collega’s, zoals bijvoorbeeld de klager, de grappenmaker, de moeder in spé of de schreeuwer.  

 

 

DE BESTE CADEAUS VOOR IEDEREEN! 

Bij Gall & Gall hebben we de beste cadeaus voor iedereen. Geef jij liever een biercadeau? Ook die hebben we genoeg! Lees ook onderstaande artikelen voor nog meer cadeaus en relatiegeschenken.