de beste Relatiegeschenken

Op zoek naar een leuk cadeau voor je medewerkers, collega's of zakenrelaties? Drank is vaak een passend relatiegeschenk. Maar dan wil je wel een fles die goed in de smaak valt. Het enige probleem: smaken verschillen. Doe daarom hier inspiratie op! Wij helpen je bij het vinden van het juiste cadeau.

Gall & Gall Zakelijk

Weet je al precies wat je wilt en wil je een grote hoeveelheid bestellen? Of ben je er nog niet over uit en wil je graag persoonlijk advies? Wij helpen je graag met onze zakelijke service. Die vraag je gemakkelijk aan door een email sturen via business@gall.nl of onze accountmanager te bellen op 06-30183995. Voor korte vragen kun je ook bericht via WhatsApp sturen.

Mooi inpakken?

Een goed cadeau komt natuurlijk in een mooie verpakking. Daarom bieden wij bij Gall & Gall verschillende cadeauverpakkingen aan. Kaartje erbij en de flessen laten bezorgen op verschillende adressen? Doen we ook. Dat maakt het geven toch nét iets persoonlijker. 

Cadeaus voor 9 type collega's

Je wilt natuurlijk dat je cadeau past bij de persoon aan wie je het geeft. Dit kan wel eens lastig zijn. Gelukkig bepaalt niet alleen de voorkeur in dranksoort de juiste fles. Je kunt namelijk ook die ene fles vinden die een perfect match vormt met het karakter van de persoon in kwestie. Of hij/zij nu helemaal gek is van bier, whisky, gin, rum of toch een meer wine lover is: bekijk de beste drank cadeaus voor de 9 meest herkenbare collega’s, zoals bijvoorbeeld de klager, de grappenmaker, de moeder in spé of de schreeuwer.  

Kerstpakket

Ook ben je bij ons op het goede adres voor bijvoorbeeld een fles wijn voor in het kerstpakket. Of je kunt natuurlijk uitpakken met een fles champagne. Er is in ieder geval genoeg keuze! En vergeet niet: we kunnen elke fles voor je inpakken! 

de beste cadeaus voor iedereen! 

Bij Gall & Gall hebben we de beste cadeaus voor iedereen. Geef jij liever een biercadeau? Ook die hebben we genoeg! Lees ook onderstaande artikelen voor nog meer cadeaus en relatiegeschenken.