Skip to main content
Zuidam Cinnamon liqueur

Afterdinner Likeur 3.0

Zuidam Cinnamon liqueur

Nederland - Afterdinner Likeur 35CL 22%

Deze Oud-Hollandsche Kaneel likeur wordt volgens een geheim familierecept gemaakt door de extractie van grof gebroken Ceylon kaneel. De kaneel wordt minimaal zes maanden getrokken.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Zuidam Cinnamon liqueur

Daarna ontstaat een zuiver natuurlijk kaneelextract dat een mooie bruinrode kleur heeft. Dit extract wordt samen met enkele andere zuiver natuurlijke extracten nog slechts vermengd met de beste kwaliteit alcohol en suiker. Zuidam likeuren bevatten geen toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen.

Smaak Kaneel
3.0
  • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
    Valt wat tegen.. (Persoonlijke smaak)
Inhoud 35 Centiliter
Alcoholpercentage 22%
Contactgegevens Leverancier
Zuidam Distillers BV Website: www.zuidamapp.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Zuidam

Zuidam Distillers is één van de laatste zelfstandige distilleerderijen van Nederland die al haar distillaten en extracten nog op ambachtelijk wijze binnen het eigen familie bedrijf maakt en verwerkt. Vanzelfsprekend worden er geen kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen gebruikt.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.