Skip to main content

Scherpe deals op


Black Friday

Black Friday

Het is nog geen Black Friday, maar als het zover is doen wij ook gewoon mee! Want denk jij dat alleen Amerika massaal aan het shoppen slaat op Black Friday? Dan heb je het mis! Profiteer van de hoogste kortingen op onze lekkere producten. Houd deze pagina in de gaten voor de beste deals voor Black Friday!

Alle acties

Smaakprofielen: altijd de perfecte wijn

Met je persoonlijke smaakprofiel ben je altijd verzekerd van de perfecte wijn. Met de speciaal ontwikkelde test weet je binnen 24 seconde jouw smaakprofiel en de wijnen die daarbij passen. 

De test bestaat uit 13 vragen over jouw smaakvoorkeuren: houd je meer van groene of rode appel bijvoorbeeld. Super simpel, zo gedaan en daarna nooit meer een wijn die niet bij je past. 

Doe de test

GRATIS WIJNALMANAK VOOR KAARTHOUDERS

GRATIS WIJNALMANAK VOOR KAARTHOUDERS

Ieder najaar brengt Gall & Gall de Wijnalmanak uit, met daarin een overzicht van de allerbeste wijnen die grote nationale en internationale prijzen gewonnen hebben. Als kaarthouder én echte wijnliefhebber ontvang je dit bewaarexemplaar gratis thuis bezorgd. 

Word kaarthouder

BEKIJK OOK DEZE DEALS

Bekijk onze acties in de bladerbare folder of lees alles over onze Gall & Gall kaart. Daarmee profiteer je van nog meer voordeel!