Skip to main content
Kijk hier voor alle actuele informatie m.b.t. het coronavirus en onze winkels.

Speciaal voor kaarthouders


Wilde Whisky Dagen presale

Wilde Whisky Dagen presale

Als kaarthouder profiteer je van extra voordelen! Zoals deze Wilde Whisky Dagen presale. Net wat eerder dan de rest krijg jij al 25% korting op top whisky's. Vanaf donderdag 15 t/m zondag 18 oktober 2020. Voor een aantal whisky's geldt OP=OP, dus zorg dat je er snel bij bent!

Alle whisky's uit de presale >

Luxe blends

Van de bekende merken. De naam ken je, maar deze varianten misschien nog niet! Probeer ze nu extra voordelig met je klantenkaart tijdens deze Wilde Whisky Dagen presale.

Speciale malts

Deze malt whisky's zijn net even anders dan een 'gewone' malt. The Glenlivet Nadurra First Fill wordt in kleine partijen gebotteld volgens 19e eeuwse methoden. Jura Seven Wood rijpt op maar liefst 7 verschillende soorten eik en de Laphroaig Quarter Cask rijpt op kleinere vaten, waardoor er meer contact met het hout is. Gun jezelf deze fles ook eens!

Buiten Schotland

Bijna al het goede komt uit Schotland, maar er zijn andere landen die er ook wat van kunnen. Landen als Japan, Canada en Ierland maken ook bijzondere whisky's. Net weer even anders, dus zeker het proberen waard!

Nog geen klantenkaart?

Nog geen klantenkaart?

Wil je mee profiteren maar heb je nog geen klantenkaart? Schaf er direct een aan! Dit kun je online doen, maar ook in de winkel. Je profiteert dan direct van de speciale pre-sale korting.

Klantenkaart gebruiken in de webshop

Als je al een klantenkaart hebt, kun je die eenvoudig koppelen aan je account en wordt de korting verrekend in je winkelmandje. 

 

Bestel de klantenkaart

Meer inspiratie

Wil je meer weten over whisky? Lees hier alles over de verschillende smaken van whisky, maar ook alles over welke whisky soorten er zijn en nog veel meer!