Skip to main content
Armagnac Delord Napoleon
-15%

Armagnac

Weekenddeal

Per fles

Armagnac Delord Napoleon

Frankrijk - Armagnac 70CL 40%

Armagnac Delord Napoleon is een hoogwaardige armagnac die 10 jaar rijpt op eikenhouten vaten. De familie Delord is al 120 jaar actief in het produceren van Armagnac. In deze Armagnac proeft je tonen van licht hout en leer.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Armagnac Delord Napoleon

Armagnac Delord Napoleon is een hoogwaardige armagnac die 10 jaar rijpt op eikenhouten vaten. De familie Delord is al 120 jaar actief in het produceren van Armagnac. In deze Armagnac proeft je tonen van licht hout en leer.

Armagnac is een distillaat dat slechts een keer gedistilleerd wordt. Hierdoor komt de smaak van het zogenoemde terroir beter naar boven. De rijpingsperiode varieert per uiting. De Napoleon heeft een rijping van 10 jaar op eikenhout. Delord gebruikt de beste kwaliteit druiven en de beste grond om tot een product van hoge kwaliteit te komen.

Beschrijving Armagnac Delord Napoleon is een armagnac die 10 jaar rijpt op eikenhouten vaten. Je proeft tonen van licht hout en leer.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
Bresser & Timmer Nude 54f 6702 DN Wageningen Email: chai@armagnacdelord.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Lannepax
Frankrijk, Lannepax
Delord Frankrijk, Lannepax

In 1893 begon Prosper Delord als een reizende distillateur die van witte wijn Armagnac maakte. Het duurde tot 1932 totdat hij zicht vestigde in Lannepax. In 2001 stapte Sylvian en Jerome Delord in het bedrijf. Beide broers hebben zo hun eigen inbreng, Sylvian heeft zich toegelegd op d e kunst van het blenden en Jerome zorgde voor de promotie. Armagnac bescchik over volle kelderd met vele oude Armagnacs. In Nederland is Armagnac Delord vooral bekend van de Fine, VSOP, Napoleon en de XO Bas Armagnac. Bij Armagnac Delord wordt nog steeds op een traditionele manier gewerkt, en dat preof je zeker terug in een van deze mooie Armagnacs,

 

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.