Skip to main content

Veiligheidswaarschuwing:  Texels Skuumkoppe. Klik hier voor meer informatie.

Artis Chardonnay

Fruit lover 1.0

Artis Chardonnay

Oorsprong - Frankrijk 2020 75CL 0,4%

Deze witte wijn die luistert naar de naam Artis heeft op geen enkele manier een verbinding met de Amsterdamse dierentuin. De wijn wordt gemaakt van 100% chardonnay en bevat nog slechts 0,4% alcohol.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Artis Chardonnay

In plaats daarvan bevat de wijn nog een aanzienlijke hoeveelheid restsuikers. Dit is dus een semi-dry witte wijn. Je proeft witte bloemen, peren, perzik, vanille en geroosterd brood. Schenk hem als alcoholvrij alternatief in combinatie met gambaspiezen, zeebaarsfilet, pastagerechten of Vietnamese springrolls.

1.0
  • Te zuur.
Chardonnay

Met de chardonnay druif kunnen veel verschillende wijnen worden gemaakt; van subtiele, zeer frisse Chablis tot aan houtgelagerde, rijke, volle wijnen.

Beschrijving Semi-dry witte wijn gemaakt van 100% chardonnay met nog slechts 0,4% alcohol. Je proeft witte bloemen, peren, perzik, vanille en geroosterd brood.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 0,4%
Soort chardonnay
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Artis Boulevard Henry Bouffet, Carcassonne, France Website: https://www.invivo-group.com/en/wine Email: newbrand@bottlebooks.me
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 0000
7

De Grote Hamersma

Ons verhaal

Frankrijk, Bordeaux
Cordier Bordeaux

Met expertise in productie, inkoop en distributie van wijnen heeft Cordier een uitzonderlijke positie in de wijnwereld. Ondersteund door 9 coöperatieve wijnhuizen - waarbij 3.600 wijnboeren zijn aangesloten - mooie partner- en eigen wijnmerken, een toegewijd geïntegreerd distributienetwerk in 11 landen plus eigen bottellocaties, heeft Cordier het gehele wijnproces in handen. Van de ontwikkeling tot consumptie. Van druif tot glas. We willen de aarde graag beter teruggeven dan dat we hem aangetroffen hebben. Daarom moeten we innovatief en creatief zijn als het gaat om biologische wijnen en duurzame wijnbouw. Niet alleen voor een toekomstbestendige wijnbouw, maar ook voor toekomstige generaties. Daarom investeert Cordier 30% van haar winst in duurzame wijnbouw. Cordier is een partner met kennis van wijn, de markt en de consument. Hierdoor kan Cordier elke wijnvraag beantwoorden. De juiste wijn bij de juiste klant. Naast normale wijn maakt Cordier ook alcoholvrije en alcoholarme wijnen.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen