Skip to main content
Beefeater Pink Strawberry
-23%

Flavoured Gin 4.0

Beefeater Pink Strawberry

Verenigd Koninkrijk - Flavoured Gin 70CL 37,5%

Beefeater Pink Strawberry is een Pink Gin, gemaakt van het originele Beefeater London Dry Recept met toevoeging van natuurlijk aardbeienaroma om het een levendige en heerlijke aardbeiensmaak te geven.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Beefeater Pink Strawberry

Beefeater Pink Strawberry is een levendige Pink Gin, gemaakt van het originele Beefeater London Dry Recept met toevoeging van natuurlijk aardbeienaroma om het een levendige en heerlijke aardbeiensmaak te geven. Onze stichter James Burrough experimenteerde vaak met nieuwe smaken gins en likeuren, en kocht zijn ingrediënten op de Londense Covent Garden markten in de jaren 1800. Deze recepten en de Londense markten vormden de inspiratie voor deze expressie, Beefeater Pink Strawberry. De roze gin heeft als basis de klassieke Beefeater gin, in dit geval verrijkt met zoete, fruitige smaken van aardbei. Perfect serve is met tonic, ijs en verse aardbeien. Of mix hem met Sprite of 7 up en veel ijs.

Smaak citrus en aardbei
4.0
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Gewoon lekker
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Ik vond hem niet geweldig.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Erg lekkere gin, veel smaak maar niet te zoet.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 37,5%
Contactgegevens Leverancier
Pernod Ricard Nederland B.V.
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Verenigd Koninkrijk, Londen
Beefeater Londen

Beefeater is de nummer 1 premium gin van de wereld. De enige internationale premium gin die nog altijd in Londen, aan de zuidelijke oever van de Thames, wordt gedistilleerd. Dit brengt een typisch Brits karakter met zich mee. Sinds 1860 is het recept ongewijzigd, gebaseerd op de negen botanische kruiden die essentieel zijn voor het karakter van Beefeater Gin.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.