Ontdek sterke merken Beefeater

Beefeater gin is een uitzonderlijk frisse gin die perfect is voor een verfrissende gin-tonic. Het is een echte London dry gin: droog, krachtig van smaak met subtiele tonen van citrus. Voor mensen die genieten van de échte smaak van gin. Beefeater gin zorgt voor een ongeëvenaarde kick in elke mix of cocktail.

The London Classic: Beefeater Gin & Tonic

Beefeater London Dry Gin is ‘s werelds meest bekroonde gin en wordt al sinds 1863 in het hart van Londen gemaakt. Het unieke recept geeft onze gin een onderscheidend karakter van jeneverbes en citrus. Perfect voor een Beefeater Gin & Tonic!

Dit heb je nodig:

  • 50 ml Beefeater
  • 100 ml tonic
  • 1 schijfje sinaasappel
  • 1 schijfje citroen

Zo maak je hem:

  1. Vul een groot glas met ijsblokjes
  2. Voeg Beefeater London Dry Gin en tonic toe
  3. Garneer met een schijf sinaasappel en citroen

Beefeater gin en tonic

Keep it simple. Drink Beefeater met tonic, een schijf sinaasappel en citroen.

Beefeater gin man

Ontdek Beefeater: echte gin uit Londen

James Burrough ontwikkelde in 1863 een uniek recept voor gin en vernoemde het naar de ‘beefeaters’, de bewakers van de kroonjuwelen in Londen. Beefeater Gin werd direct een hit en zet sindsdien dé standaard voor London Dry Gins. Naar schijnt kregen de bewakers lang geleden een deel van hun salaris uitbetaald met rundvlees: inderdaad, beef. De gin wordt nog altijd in Londen gedistilleerd. En nog altijd volgens het originele recept gebaseerd op negen botanicals die essentieel zijn voor het Londense karakter van Beefeater Gin, gedurfd en creatief. 

Probeer ook eens deze cocktails met Beefeater Gin

Ontdek de verschillende soorten