Skip to main content
Bloom London Dry Gin + Coppa glas Giftpack

Cadeau

Bloom London Dry Gin + Coppa glas Giftpack

Italië - Cadeau 70CL 40%

Een delicate en florale gin verrijkt met kamperfoelie, kamille en pomelo. BLOOM Gin is een florale (bloemige) London Dry Gin, waarbij de natuur als inspiratie diende.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Bloom London Dry Gin + Coppa glas Giftpack

Joanne Moore, de eerste vrouwelijke gin master distiller en slechts de zevende master distiller in de 254-jarige geschiedenis van G&J, koos de bloemen van kamille en kamperfoelie die samen met pompelmoes, een citrusfruit, de drie belangrijkste botanicals vormen in deze gin.

  • NEUS Een licht bloemige gin, met traditionele parfum en aardse geuren; de overheersende noten zijn kamille, pomelo en kamperfoelie.
  • SMAAK Licht zoet met een zacht mondgevoel.
  • AFDRONK Citrus afwerking zonder agressieve alcohol
  • PERFECT SERVE 50ml BLOOM Gin, 150ml hoge kwaliteit (Indian of Elderflower) Tonic, 3 aardbeien in partjes.

Geniet van de perfecte Gin & Tonic met deze giftpack inclusief prachtig stijlvol Copa de Balon glas.

Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
Quintessential Brands Company Floor 3, 3-4a Little Portland Street, London, W1W 7JB, United Kingdom
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Italië
Saronno

Geproduceerd door Illva Saronno S.p.A. I.L.L.V.A.: Industria, Lombarda, Liquori, Vini & Affini, opgericht op 23 juli 1947 en is sindsdien volledig in eigendom van de familie Reina. Sinds de jaren ’90 is Dhr. Augusto Reina CEO van Illva Saronno. Illva Saronno is de moedermaatschappij van een diverse groep die alcoholische dranken (wijn, likeuren en spirits), ijs, gebak en optische lenzen produceert. Naast het bekende merk Disaronno, produceert het bedrijf ook Artic en Mardarinello.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.