Skip to main content
Boekenhoutskloof Stellenbosch Cabernet Sauvignon

Royal red

Boekenhoutskloof Stellenbosch Cabernet Sauvignon

Zuid-Afrika - Cabernet sauvignon, Cabernet franc 2018 75CL 14,5%

Hoewel Boekenhoutskloof van origine uit Franschhoek komt, beschikt deze producent ook over wijngaarden in Stellenbosch. Deze cabernet is krachtig en bombastisch.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Boekenhoutskloof Stellenbosch Cabernet Sauvignon

Hoewel Boekenhoutskloof van origine uit Franschhoek komt, beschikt deze producent ook over wijngaarden in Stellenbosch. De cabernet sauvignon die hier vandaan komt is krachtig en bombastisch. Hij wordt aangevuld met 4% cabernet franc en rijpt 18 maanden op eikenhouten vaten. In de wijn proef je cassis, zwarte kersen, specerijen, cederhout, laurier, chocola en stevige tannines. Schenk hem bij gegrild rood vlees van de barbecue of bij gerechten met specerijen, zoals bijvoorbeeld een echte Zuid-Afrikaanse 'boboti'.

Lekker bij gegrild rood vlees en boboti
Cabernet sauvignon

Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.

Cabernet franc

Dit is de voorouder van de merlot en cabernet sauvignon die een wat hogere zuurgraad heeft. Past perfect bij gerechten met tomatensaus of sauzen met azijn.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Hoewel Boekenhoutskloof van origine uit Franschhoek komt, beschikt deze producent ook over wijngaarden in Stellenbosch. Deze cabernet is krachtig en bombastisch.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 14,5%
Soort cabernet sauvignon, cabernet franc
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Zuid-Afrika
Contactgegevens Leverancier
Boekenhoutskloof Boekenhoutskloof Winery,Excelsior Road, Franschhoek, South Africa Email: info@boekenhoutskloof.co.za Website: http://www.boekenhoutskloof.co.za/
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

3 keer bekroond
Oogstjaar 2017
91 punten

Vinous

94 punten

Tim Atkin

4.5 sterren

Platter's Wine Guide

Ons verhaal

Zuif Afrika, Boekenhoutskloof
Boekenhoutskloof Boekenhoutskloof

Boekenhoutskloof is een topproducent uit Zuid-Afrika onder de bezielende leiding van Managing Director Marc Kent. De naam Boekenhoutskloof is een verwijzing naar een specifieke klif in het landschap. En boekenhout is de lokale benaming voor de Kaapse berk, waarvan het hout vroeger werd gebruikt voor de productie van meubelen. Oorspronkelijk komt het bedrijf uit Franschhoek. Daar heeft Boekenhoutskloof nog altijd de winery en een aantal wijngaarden. Onder het paraplumerk Boekenhoutskloof vallen ook andere wijnmerken zoals The Wolf Trap, Porcupine Ridge en The Chocolate Block. Tegenwoordig heeft Boekenhoutskloof zowel wijngaarden als wineries in onder andere Stellenbosch en Swartland.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.