Skip to main content
Bombay Dry
-11%

Gin 4.1

Bombay Dry

Verenigd Koninkrijk - Gin 70CL 37,5%

Met tonen van jeneverbes, citrus, kaneel en zoethout is Bombay Dry een zachte en makkelijk te drinken gin. Deze verfrissende gin smaakt het lekkerst met tonic, veel ijs en een schijfje limoen.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Bombay Dry

Het merk Bombay London Dry Gin werd in 1960 gelanceerd door de Amerikaanse ondernemer Allan Subin. Elke Bombay gin is het resultaat van een langdurig proces. De met de hand geselecteerde botanische kruiden worden langzaam in enkele batches gedistilleerd. Dankzij het vertraagde dampinfusieproces kunnen we meer zorg en aandacht schanken aan de drank, waardoor een intensievere extractie van etherische oliën van de botanische kruiden kan worden verkregen.

Smaak jeneverbes en droog
4.1
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Smaak uitstekend, geur goed. Drinkt lekker weg. Een zeer goede Gin
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Go for the bombay sapphire gin. It's much better.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Heerlijk met tonic en ijsblokjes
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 37,5%
Contactgegevens Leverancier
The BOMBAY SPIRITS COMPANY Website: www.bombaysapphire.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Verenigd Koninkrijk
Bombay Sapphire

Als u de Laverstoke Mill in Whitchurch bezoekt, dan ontdekt u de geheimen van Bombay Sapphire gin op het terrein van een voormalige papierfabriek op het platteland van Hampshire. De zeldzame productieprocessen die worden gebruikt om de wereldberoemde gin te maken en de duurzame maatregelen en ecologie van het beschermde gebied er omheen worden daar haarfijn uitgelegd.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.