Skip to main content
Bruce Jack Sauvignon Blush

NIEUW

-25%

Fresh Prince Rosé 4.5

NIEUW

Bruce Jack Sauvignon Blush

Zuid-Afrika - Sauvignon blanc, Shiraz 2021 75CL 13,5%

Rosé van sauvignon blanc is eigenlijk onmogelijk. In het liberale Zuid-Afrika zijn de wijnregels echter vrij soepel. Wijnmaker Bruce Jack voegt 3% syrah toe aan deze wijn.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Bruce Jack Sauvignon Blush

Sauvignon Blanc Blush is een geheel nieuw bedachte categorie. Rosé maken van sauvignon blanc is eigenlijk onmogelijk. In het liberale Zuid-Afrika zijn de wijnregels echter vrij soepel. Zo is het mogelijk dat wijnmaker Bruce Jack 3% syrah toevoegt aan deze wijn. Dat geeft hem zijn lichtroze kleur. Volgens Bruce heeft de wijn ‘notes of rose petal & nectarine sorbet with a squeeze of lime’. Daar is geen woord van gelogen. Heerlijk bij gegrilde garnalen met vers limoensap. 


Fris en sappig, een echte zomerwijn! 

Lekker bij Picknick , wraps en garnalen
4.5
Sauvignon blanc

Witte wijnen gemaakt van deze druif zijn droog en verkwikkend fris. Past prima bij kruidensauzen, geitenkaas en gerechten met tomaat.

Shiraz

Rijke, krachtige en soms vlezige wijnen worden gemaakt van de shiraz druif. Drink 'm bij donker vlees en exotische specerijen.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Rosé van sauvignon blanc is eigenlijk onmogelijk. In het liberale Zuid-Afrika zijn de wijnregels echter vrij soepel. Wijnmaker Bruce Jack voegt 3% syrah toe aan deze wijn.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13,5%
Soort sauvignon blanc, shiraz
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Zuid-Afrika
Contactgegevens Leverancier
Bruce Jack Wines Bruce Jack Wines SA (Pty) Ltd,Louwshoek Voorsorg Road, Rawsonville, South Africa Email: wineadventures@brucejack.com Website: www.brucejack.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Zuid-Afrika, Napier
Bruce Jack wines Napier

Bruce Jack is een bijzondere persoonlijkheid. Deze Zuid-Afrikaanse surfer, voormalig rugbyspeler en wijngenie heeft eerst gewerkt bij een van de grootste wijnbedrijven ter wereld (Accolade Wines). Daarna is hij wijn gaan maken bij The Drift (in het Zuid-Afrikaanse Overberg) en tegenwoordig maakt hij wijn onder zijn eigen naam: Bruce Jack Wines. Je zou kunnen zeggen dat wat Top Gear heeft gedaan voor de auto industrie gelijk is aan wat Bruce Jack aan het doen is voor de wijn industrie. Zijn motto is dan ook dat kwaliteitswijn voor iedereen bereikbaar moet zijn. De wijnen die onder zijn naam op de markt verschijnen zijn herkenbaar aan een opvallend etiket met bijzondere namen, scherpe teksten en opvallende smaakomschrijvingen.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.