pak 'm in Elke fles een cadeau

Meer dan 2000 cadeaus hebben we in huis. Allemaal prachtige flessen die wachten om cadeau gegeven te worden. Daar zit vast wel iets voor je bij! En al gaat het om de inhoud, met een mooie cadeauverpakking en wenskaartje met jouw persoonlijke boodschap maak je het nog net wat feestelijker. 

Cadeauwrapping

Dit is de eigentijdse verpakking bestaande uit bedrukt vloeipapier dat om de fles wordt gewikkeld met een Gall & Gall label om de hals. Elke fles, doos of koker kan in deze wrapping verpakt worden. Kosten: € 0,50 per fles.

Cadeauverpakking

In deze kartonnen verpakking met opdruk, maakt je fles zeker een goede indruk! De cadeauverpakking is donkergrijs met een klein beetje relief en is voor elke gelegenheid in te zetten. In de kartonnen verpakkingen kunnen de meeste flessen, behalve als deze al in een koker of doos zitten of een te groot formaat hebben. Kosten: € 1,00 per doos. 

Cadeau Zwarte doos+wrapping_292x320px.jpg
Cadeau Fles + Kist houtwol_292x320px.jpg

Wijnkist

De naam zegt het al: een kist voor een fles wijn. En wat voor een. Beschikbaar voor alle flessen wijn, behalve als ze in een doos zitten of groter zijn dan 75cl. Kosten: € 2,00 per kist. 

Wenskaart

Met de wenskaart voeg je een persoonlijke boodschap toe voor de ontvanger. ‘Gefeliciteerd’ met je verjaardag, ‘bedankt’ voor je hulp, ‘proost’ op je nieuwe baan of een blanco kaart voor alle andere wensen! Kosten: € 1,00 per kaartje. 

cadeaus bestellen

Kies je cadeau

Ga naar de shop en kies het cadeau dat bij je past. En laat het direct inpakken natuurlijk!

Wijn >  Mousserend >  Whisky >  Mixen >   Likeuren >  Bieren >