Skip to main content

PAK 'M IN


Elke fles een cadeau

Elke fles een cadeau

Met meer dan 2000 flessen hebben we altijd het juiste cadeau voor jou! En al gaat het om het geven en natuurlijk de inhoud van de fles; met een mooie cadeauverpakking en wenskaartje met jouw persoonlijke boodschap maak je het geven nog net wat feestelijker.

BEKIJK ALLE CADEAUS

Cadeauverpakking

Als je fles is verpakt in deze luxe kartonnen cadeauverpakking, maak je zeker een goede indruk! De cadeauverpakking is donkergrijs met een oranje accent. Er is een verpakking voor 1 fles en in de winkels ook een voor 2 flessen. Kosten 1 fles verpakking: € 1,00 en de 2 fles verpakking kost € 2,00. 

Cadeaukist

De cadeaukist is heel geschikt om je fles wijn in cadeau te geven. In de kist doen we nog wat houtwol, zodat je fles tegen een stootje kan. Kosten van de cadeaukist zijn € 2,00. 

image

Luxe cadeauverpakking

Deze luxe cadeauverpakking kun je in de winkel kopen. En dat schenkt toch net wat luxer. Deze verpakking is van stevig karton en je sluit deze verpakking met een klep met een magneet. Je fles ligt op een bedje van oranje sizzle (van die papierstrookjes). Kosten 1 fles verpakking: € 2,00 en de 2 fles verpakking kost € 3,00. 

Magnum cadeauverpakking

Voor flessen groter dan 1 liter is er een magnumcadeauverpakking. Ook deze is gemaakt van stevig karton en sluit met een magneet in de klep. Je kunt deze verpakking in de winkel kopen voor € 2,50. 

Voor meer flessen: bier en wijn

Wil je meer dan 1 fles geven? In de winkel hebben we hiervoor een 6 fles biercadeauverpakking en een 3 fles wijncadeauverpakking. Kies je favoriete dranken en geef dit als mooi samengesteld cadeau. Beide verpakkingen kosten € 2,00 per stuk.

Fleszak

In deze fleszak geef je net even meer dan een fles alleen. De zak is van donkergrijs dik papier en heeft een oranje accent. We sluiten de zak af met een leuke sluitzegel. Deze fleszak is in de winkel beschikbaar voor € 0,50. 

image

Snel kiezen: top 5 lijstjes

Wil je snel een overzicht van de lekkerste cadeaus? Geen probleem, wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Je hoeft alleen nog maar te kijken welke het beste bij je past. Klik in je winkelmand, kaartje erbij en klaar! 


Meer cadeau inspiratie

Nog niet gevonden wat je zocht? Ga naar onze cadeaupagina en zoek met de handige cadeauvinder in 30 seconde het perfecte cadeau. Of bekijk de beste cadeaus voor je schoonfamilie.

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.