Skip to main content

Cadeau inspiratie


Pak je fles in als cadeau

Pak je fles in als cadeau

Met meer dan 3000 flessen hebben we altijd het juiste cadeau voor jou! En al gaat het om het geven en natuurlijk de inhoud van de fles; met een mooie cadeauverpakking en wenskaartje met jouw persoonlijke boodschap maak je het geven nog net wat feestelijker.

BEKIJK ALLE CADEAUS

Cadeauzak

Je kunt kiezen om je fles in een cadeauzak te doen. Zo is je fles direct feestelijk verpakt. Deze chique donkergrijze cadeauzak wordt dichtgeplakt met een sluitzegel en kost € 0,50. 

Cadeauverpakking

Als je fles is verpakt in deze luxe kartonnen cadeauverpakking, maak je zeker een goede indruk! De cadeauverpakking is donkergrijs met een oranje accent. Er is een verpakking voor 1 fles en in de winkels ook een voor 2 flessen. Kosten 1 fles verpakking: € 1,00 en de 2 fles verpakking kost € 2,00. 

Cadeaukist

De cadeaukist is heel geschikt om je fles wijn in cadeau te geven. In de kist doen we nog wat houtwol, zodat je fles tegen een stootje kan. Kosten van de cadeaukist zijn € 3,50. 

image

Geef er een persoonlijk wenskaartje bij!

Om je cadeau nog wat persoonlijker te maken, geef je er natuurlijk een wenskaart bij! Er zijn er voor verschillende gelegenheden: gefeliciteerd, bedankt, proost, een feestelijke kaart zonder tekst en voor de liefste.

Limited edition feestdagen kaartje

Tijdens de feestdagen is er een limited edition wenskaartje met de tekst: Fijne feestdagen! Zo past jouw cadeau helemaal bij de tijd van het jaar.

En deze leuke wenskaarten kosten maar 1 euro.

image

Magnum cadeauverpakking

Voor flessen groter dan 1 liter is er een magnumcadeauverpakking. Deze is gemaakt van stevig karton en sluit met een magneet in de klep. Je kunt deze verpakking kopen voor € 2,50. 

Voor meer flessen: bier en wijn

Wil je meer dan 1 fles geven? In de winkel hebben we hiervoor een 6 fles biercadeauverpakking en een 3 fles wijncadeauverpakking. Kies je favoriete dranken en geef dit als mooi samengesteld cadeau. Beide verpakkingen kosten € 2,00 per stuk.

image

Snel kiezen: top 5 lijstjes

Wil je snel een overzicht van de lekkerste cadeaus? Geen probleem, wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Je hoeft alleen nog maar te kijken welke het beste bij je past. Klik in je winkelmand, kaartje erbij en klaar! 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.