Skip to main content
Canti Asti
Italië

Mousserende wijn

Jouw Premium prijs

Canti Asti

Italië - Moscato 75CL 8%

Zoete mousserende witte (dessert)wijn uit Piemonte met slechts 8% alcohol. Je proeft appel, peer en citrusvruchten, schenk hem in champagneflûtes. Heerlijk bij nagerechten met fruit.

Online op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • icon
    Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • icon
    Veilig betalen
Canti Asti

Italië 75CL

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis

Alles over Canti Asti

Zoete mousserende witte (dessert)wijn uit Piemonte met slechts 8% alcohol. Je proeft appel, peer en citrusvruchten, schenk hem in champagneflûtes. Heerlijk bij nagerechten met fruit.

Asti is een wijngebied uit Piemonte, gelegen in het noordwesten van Italië. De beroemdste wijn uit deze streek is Moscato d’Asti. Deze zoete witte mousserende wijn van Canti is ook afkomstig uit Asti DOCG en wordt gemaakt van 100% moscato. De druif moscato staat bekend om zijn kenmerkende karakter van (muskaat)druiven. Daarnaast proef je gele appel, tropisch fruit en honing. De wijn heeft slechts 8% alcohol en 85 gram restsuiker per liter. Dat maakt hem de ideale begeleider van nagerechten met fruit.

Druivensoort
Druivensoort
Moscato
Met deze oude witte druivenras kun je verschillende wijnen maken, van droog tot zoet, van stil tot mousserend, zelfs als versterkte wijn. Droge witte wijnen passen goed bij ssalades of sushi.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Zoete mousserende witte (dessert)wijn uit Piemonte met een levendig en opwekkend karakter. Gemaakt van de druif moscato, die bekend staat om zijn kenmerkende druivenaroma’s. Hij heeft slechts 8% alcohol. Schenk hem in champagneflûtes. Heerlijk bij nagerechten met fruit.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 8%
Soort moscato
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
Fratelli Martini Secondo Luigi Spa VIA UGO FOSCOLO, MILANO, Italy Email: s.padredi@fratellimartini.it Website: www.fratellimartini.it
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Italië
Italië
Canti Italië
In mei 2001 dronk Gianni Martini samen met zijn vrienden een glas wijn in de Galleria Vittorio Emanuele, de beroemdste overdekte straat van Milaan. Hij voelde zich op dat moment op en top Italiaan. Een gevoel dat hij wilde delen met de rest van de wereld. Hij besloot om een wijnmerk op te richten met als doel om wijndrinkers wereldwijd het Italiaanse gevoel mee te geven. Het resultaat is Canti. Tegenwoordig is dochter Eleonora ook betrokken bij het bedrijf. Canti produceert verschillende soorten mousserende wijnen, met name Prosecco. Maar ook wit en rood uit verschillende gebieden in heel Italië.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.