Skip to main content
Costaripa Mazane

Fresh red 3.0

2e halve prijs

Costaripa Mazane

Oorsprong - Italië 2018 75CL

100% Marzemino afkomstig uit de buurt van het Gardameer. Hij smaakt soepel en fruitig met aardbeien, kersen en zwarte bramen. Daarnaast versgemalen zwarte peper.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Costaripa Mazane

In de 18e eeuw schreef Wolfgang Amadeus Mozart de opera Don Giovanni. Hierin wordt al gesproken over de kwaliteiten van de Marzemino-druif: 'Versa il vino! Eccellente Marzimino!' De Mazane van Costaripa wordt gemaakt van 100% Marzemino en is afkomstig uit de buurt van het Lago di Garda. Hij smaakt soepel en fruitig. Je proeft aardbeien, kersen en zwarte bramen. Daarnaast de smaak van versgemalen zwarte peper. Schenk hem in combinatie met lamsvlees, rosbief met rozemarijn, of pastagerechten.

Lekker bij lamsvlees en rosbief
3.0
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving 100% Marzemino afkomstig uit de buurt van het Gardameer. Hij smaakt soepel en fruitig met aardbeien, kersen en zwarte bramen. Daarnaast versgemalen zwarte peper.
Inhoud 75 Centiliter
Soort marzemino
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Italië
Contactgegevens Leverancier
Costaripa Via della Costa 1/A, Moniga del Garda, Italy Email: carolien@vinites.com Website: www.costaripa.it
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Italië, Moniga del Garda
Costaripa Moniga del Garda
  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen