Skip to main content
Dalmore 18 Years

Vol & rijk 4.9

Per fles

Dalmore 18 Years

Schotland - Malt 70CL 43%

The Dalmore 18 years is gerijpt op een combinatie van ex-bourbon vaten en older aged Matusalem Oloroso sherryvaten. Kenmerkende tonen van koffie, nootmuskaat en chocolade wisselen elkaar af met tonen van citrus en eik.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Dalmore 18 Years

The Dalmore zet al decennia de standaard in Scotch Single Malt whisky. Het iconische gewei dat schittert op de fles is wereldwijd herkend als symbool voor de apex in premium malt whisky. The Dalmore staat bekend om haar signature whisky met een finish op Oloroso Matusalem sherry vaten, exclusief voor The Dalmore. De warehouses zijn ware schatkisten, gevuld met de oudste en zeldzaamste vaten in Schotland. Deze liggen te rusten, wachtend tot ze door wereldwijde whisky legende, Richard Paterson, ontdekt worden.

4.9
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Als cadeau werd dit door de ontvangende collega zeer gewaardeerd.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Zacht, subtiel
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Is toch minder zacht en uitgesproken dan ik had verwacht. Zeker gezien de prijs. Niet helemaal top.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Heerlijke whiskey, met een paar druppels water komen de smaken nog meer tot hun recht, zachte tonen van chocolade en vanille maken dit tot een waar genot voor de echte whiskey liefhebber.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 43%
Ingrediënten Ingredients: Single Malt Scotch Whisky, Water
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
Dalmore distillery Dalmore alness ross shire IV 17 out Scotland Website: thedalmore.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland, Highland
Dalmore Highland

The Dalmore is een prachtigee super premium whisky die als één van de weinige distilleerderijen in Schotland nog zulke oude en zeldzame voorraden heeft liggen. Een whisky met een verhaal in een bijzondere fles: Het trotse gewei van een hert siert vanaf het begin de flessen van Dalmore. Waarom? Omdat een voorouder van de Mackenzie-Clan met één enkele pijl, koning Alexander III gered heeft van een hert dat hem wilde doorboren met zijn gewei. De koning was zo dankbaar dat de Mackenzie clan een hert op hun familiewapen mocht gebruiken en sindsdien siert het hert alle flessen van Dalmore. Het gewei heeft 12 punten, wat verwijst naar het koninklijke karakter van een heldhaftig verleden.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.