Skip to main content
Diplomatico Mantuano

Bruine rum 4.7

Diplomatico Mantuano

Venezuela - Bruine rum 70CL 40%

Mantuano is een uitzonderlijke rum, die bestaat uit een blend van 40% 'heavy rums' en 60 % 'light en semi-heavy rums' welke tot 8 jaar worden gerijpt op drie verschillende kleine vaten (Amerikaans wit eik, ex-bourbon en ex-malt whisky).

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Diplomatico Mantuano

Het verhaal van Don Juancho Nieto Melendi gaat verder met die vernieuwde rum van Diplomático; de Mantuano. Die rum is een verwijzing naar Don Juancho's status als een lokale nobele heer, een Mantuano. Zijn oneindige passie voor het reizen en verlangen om nieuwe dranken te ontdekken vinden hun uitwerking in die Diplomático Mantuano rum. Het resultaat is een gebalanceerde rum, die uitstekend puur als in een mix kan worden gebruikt. De Mantuano opent met een symfonie aan aroma's van gedroogd fruit (pruimen), eiken hout en een delicate pittigheid. Later ervaar je een gebalanceerd smakenpalet van gedroogd fruit, hout en vanille.

4.7
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Een heerlijk zachte rum.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  heerlijk om in de mix te gebruiken en dronken te worden
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
Société Dugas 4 Avenue des terroirs de France, 75012 Paris Website: www.rondiplomatico.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Venezuela
Diplomatico
 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.