Skip to main content
Tanduay Double Rum

Bruine rum

Tanduay Double Rum

70CL 40%

Tanduay combineert zijn vijf jaar oude rum, die meermaals in de prijzen viel, met zijn zeldzaamste rum uit zestienjarige vaten. Na het bewerken, wordt de blend terug in vaten gegoten om nog twee jaar langer te rijpen. Twee rums dus, vandaar: 'Double Rum''.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Tanduay Double Rum

Tanduay Double Rum is een rijke, innemende blend van vijf en zestien jaar oude rums die nog twee jaar extra werd gerijpt.

Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
MHW Ltd. Almere, The Netherlands Website: mhwltd.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Filipijnen
Tanduay

Deze van oorsprong Fillipijnse rum uit 1854 is gerijpt volgens het solera systeem op ex bourbonvaten. Het is een volle rum gemaakt van suikerriet van het eiland Negros occidental.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen