Skip to main content
Domäne Wachau Grüner Veltliner Federspiel Kollmütz

Classic white

Domäne Wachau Grüner Veltliner Federspiel Kollmütz

Oostenrijk - grüner veltliner 2021 75CL 13,5%

Subtiel en klassiek met groene appel, peer, grapefruit en witte peper.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Domäne Wachau Grüner Veltliner Federspiel Kollmütz

Op een steenworp van het beroemde Weissenkirchen in der Wachau, de thuisbasis van Domäne Wachau, bevindt zich het dorpje Wösendorf.  Hier komt de beroemde Domäne Wachau Grüner Veltliner Federspiel Kollmütz vandaan.

Lekker bij rijke salades en visgerechten
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Ried Kollmütz ligt op een steile helling in Wösendorf en is gezegend met een prachtig terroir. Subtiel en klassiek met groene appel, peer, grapefruit en witte peper.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13,5%
Soort gruner veltliner
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Oostenrijk
Contactgegevens Leverancier
Domäne Wachau Dürnstein 107, Dürnstein, Austria Website: http://www.domaene-wachau.at Email: office@domaene-wachau.at
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Oostenrijk, Wachau
Domäne Wachau Wachau

Domäne Wachau is de grootste coöperatie van de Wachau, het meest westelijk gelegen wijngebied van Oostenrijk. Wijngaarden zijn gebouwd op terrassen aan de rivier de Donau en de boeren hebben hier een gemixt bedrijf met een klein stukje wijnbouwgrond. Jancis Robinson noemde het domein al eens de beste coöperatie ter wereld. Geheim van het succes is de eigenaars: namelijk de 250 aangesloten boeren. Domäne Wachau produceert jaarlijks meer dan 50 verschillende wijnen. Afkomstig uit een dorp of juist een Einzelladen: een wijn van slechts één bijzondere wijngaard. Leden van de Vinea Wachau (de lokale wijnproducenten vereniging) delen hun wijnen in naar karakter, smaak, alcoholpercentage en complexiteit van de wijn. Van eenvoudig naar bijzonder zijn dat: Steinfeder, Federspiel en Smaragd.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.