Skip to main content
Duvel

Blond 4.7

Per fles

Duvel

België - Blond 33CL 8,5%

Duvel is een blond bier met een lichtbittere smaak, heeft een verfijnd aroma en een uitgesproken hopkarakter. Het brouwproces duurt 90 dagen.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Duvel

Een klassieker van wereldformaat: Duvel is een sterk blond bier; wat hoog in koolzuur en gevaarlijk doordrinkbaar. Door edele hopsoorten heeft Duvel een fris, kruidig karakter. Drink het bier in het echte Duvel glas, zodat de aroma's mooi bewaard blijven!

Lekker bij Kaas en entrecote
4.7
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Echt fris speciaal bier. Geweldig om uit een echte Duvelkelk te drinken op een terrasje. Je waant je in het Bourgondische België. Maar kijk uit: drink er zeker niet meer dat twee want de alcohol maakt zich merkbaar.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Zalig pilsje, maar vrij duur....Te duur als je het mij vraagt!
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Stelt nooit teleur.
Bevat cereals and their derivatives
Inhoud 33 Centiliter
Alcoholpercentage 8,5%
Ingrediënten Gerstemout
Allergie-informatie Cereals and Their Derivatives
Contactgegevens Leverancier
Sales Administration service Breedonkdorp 58 2870 Puurs – Sint-Amands Email: horeca@duvel.be
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

België
Duvel
Duvel is het vlaggenschip van de gelijknamige Belgische brouwerij Duvel Moortgat. Deze brouwerij is opgericht in 1871 en nog steeds in handen van de familie. Het originele bier kwam vlak na de Eerste Wereldoorlog op de markt, onder de naam ‘Victory Ale’. De naamswijziging vond plaats in 1923, toen een drinker na een flinke teug verklaarde dat het bier “‘n een echte duvel!” was.
 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.