Skip to main content
Four Roses Single Barrel

Vol & rijk 4.9

Four Roses Single Barrel

Verenigde Staten - Bourbon 70CL 50%

Four Roses Single Barrel is tenminste acht jaar gerijpt op licht gebrande vaten van nieuw Amerikaans eiken. Elke fles is met de hand afgevuld en genummerd.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Four Roses Single Barrel

Four Roses Single Barrel is tenminste acht jaar gerijpt op licht gebrande vaten van nieuw Amerikaans eiken. De master distiller van Four Roses selecteert ieder whiskyvat persoonlijk en elke fles is met de hand afgevuld en genummerd. De serie van nummers op het achter etiket geeft aan wanneer de whisky in het vat is gegaan en de datum waarop hij is gebotteld. Door de unieke eigenschappen van ieder vat is geen enkele Single Barrel Bourbon hetzelfde. Dit resulteert in een zachte maar stevige kruidige bourbon, drink hem puur of met een blokje ijs.

Smaak peer en pruimen
4.9
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Rijke smaak, goede neus met kers/kaneel. 50% alcohol is complementair aan de warme zoete tonen.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Dit is een fantastische bourbon en één van mijn favorieten. Vorig jaar heb ik een HL Weller kunnen bemachtigen waar iedereen zo lovend over is en heb ik een Michter's geprobeerd. Beide komen niet in de buurt van deze qua smaak: Zoet, tonen van karamel, honing, warm en krachtig, simpelweg hemels!
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Excellent bourbon and full of flavor.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Ja, een hele mooie volle bourbon! Zo mild dat iedereen m lust, maar wel echt een mond vol smaak!
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 50%
Oorsprong Verenigde Staten
Contactgegevens Leverancier
Pernod Ricard Nederland B.V.
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Verenigde Staten, Lawrenceburg
Four Roses Lawrenceburg

Je hoeft maar een slok te nemen en je zult iets ontdekken dat je zowel zal verbazen als verrukken - Four Roses is anders dan alle andere Bourbon. Misschien komt dat omdat alleen Four Roses met de hand 10 verschillende en buitengewone Bourbon recepten maakt. Eén daarvan is met de hand geselecteerd om Four Roses Single Barrel te worden. Vier zijn vakkundig met de hand gemengd om Four Roses Small Batch te creëren. En maar liefst alle 10 worden gebruikt om Four Roses Bourbon te maken. Handwerk zoals dit kost misschien wat meer tijd, maar na je eerste proeverij zul je het met ons eens zijn dat het de moeite waard is.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.