Skip to main content
Tom of Finland FreeStandingWhite
Verenigde Staten

Big White

Jouw Premium prijs

Tom of Finland FreeStandingWhite

Verenigde Staten - Chardonnay, Viognier 2018 75CL 14,5%

Speciaal voor de etiketten van deze wijn selecteerde Ironstone Vineyards schetsen van Tom of Finland. Deze Finse kunstenaar staat bekend om zijn homo-erotische werk.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Tom of Finland FreeStandingWhite

Verenigde Staten 2018 75CL

Alles over Tom of Finland FreeStandingWhite

Speciaal voor de etiketten van deze wijn selecteerde Ironstone Vineyards schetsen van Tom of Finland. Deze Finse kunstenaar staat bekend om zijn homo-erotische werk.

Speciaal voor de etiketten van deze wijn selecteerde Ironstone Vineyards schetsen van de kunstenaar Tom of Finland. Deze Finse artiest staat bekend om zijn homo-erotische werk waarbij mannen met strakke kleding en ontblote lijven te zien zijn. Deze Californische wijn wordt gemaakt van 90% chardonnay met de toevoeging van 10% viognier. Free Standing White is bloemig met perzik, groene appel, tropisch fruit en vanille. Schenk hem bij gerookte zalm, gegrilde kip of in de boter gebakken witvis. Ook verkrijgbaar als rode wijn: 'Out Standing Red'.

Druivensoort
Druivensoort
Chardonnay
Met de chardonnay druif kunnen veel verschillende wijnen worden gemaakt; van subtiele, zeer frisse Chablis tot aan houtgelagerde, rijke, volle wijnen.
Viognier
Een aromatische, volle witte wijn met lage zuurgraad en zeer bloemige tonen is vaak het resultaat van deze druif. Wordt vaak geblend met chardonnay. Heerlijk bij kip tajine met abrikozen of krab.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Californische blend van Ironstone Vineyards. De schets op het etiket is gemaakt door Tom of Finland. Deze Finse artiest staat bekend om zijn homo-erotische fetisj kunst.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 14,5%
Soort chardonnay, viognier
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Verenigde Staten
Contactgegevens Leverancier
Ironstone Vineyards 1894 Six Mile Road, Murphys, USA Website: www.ironstonevineyards.com Email: joankautz@ironstonevineyards.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Amerika, North Coast region
Amerika, North Coast region
Ironstone Amerika, North Coast region
De Kautz familie produceert wijnen in Californië in de districten Lodi en Sierra Foothills, midden in het oude 'Goudmijnen district'. Ze staan bekend om hun mooie wijnen, gastvrijheid en culinaire centrum. In de gigantische tuinen rondom de wijngaarden staan goudmijn replica's. Daarnaast is er een openlucht theater dat veel gebruikt wordt voor evenementen. En natuurlijk kun je wijnen proeven in het proeflokaal.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.