Skip to main content
Glen Scotia Double Cask

Medium & granig 5.0

Glen Scotia Double Cask

Oorsprong - Schotland 70CL 46%

Glen Scotia Double Cask is een klassieke Campbeltown malt met een geweldige historie van whisky maken sinds 1832. De whisky wordt afgewerkt in een combinatie van nieuwe bourbon vaten.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Glen Scotia Double Cask

Na een tijdje in Pedro Ximenez sherry vaten vormt de combinatie deze opmerkelijke malt whisky, met een perfecte balans van volle kruidige vruchten, onder een laag van de kenmerkende zeenevel en de vanilleachtige eiken finish waar Glen Scotia beroemd om is.

5.0
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 46%
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
The GlenDronach Distillery Co. Ltd. en: Forque by Huntly, Aberdeenshire, Scotland, AB54 6DB Website: www.glendronachdistillery.co.uk The Glen Scotia Distillery Campbeltown, Mull of Kintyre, Scotland Website: www.glenscotia.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Glen Scotia
Glen Scotia

Glen Scotia, opgericht in 1832, is één van de drie distilleerderijen afkomstig van het schiereiland Campbeltown. Het is tevens één van de kleinste distilleerderijen van Schotland. Het vakmanschap en de liefde voor het levenswater is dan ook nog steeds waarneembaar bij Glen Scotia. Elk vat wordt nog geselecteerd en gekeurd door de Master Blender, John Peterson. De distilleerderij van Glen Scotia is nog bijna in dezelfde staat als dat het was in de 19e eeuw toen de toenmalige eigenaar Duncan MacCallum de distilleerderij heeft opgekalefaterd. Een idyllische plek die menig hart van whisky liefhebbers sneller doet laten kloppen.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen