Skip to main content
Gonzalez Byass Apostoles Palo Cortado VORS

palo cortado 5.0

2e halve prijs

Gonzalez Byass Apostoles Palo Cortado VORS

Oorsprong - Spanje 37.5CL 20%

Deze Palo Cortado rijpt 30 jaar in een solera-systeem. Hij is amberkleurig met de smaak van gedroogd fruit, karamel, vanille en een spectaculaire afdronk.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Gonzalez Byass Apostoles Palo Cortado VORS

Apostoles is een uitzonderlijke sherry van González Byass, het bedrijf van Tio Pepe. Het type sherry heet Palo Cortado. Dat betekent dat de wijn zich in eerste instantie ontwikkelt onder een 'flor' laag, net als een fino. Maar na verloop van tijd verliest de wijn zijn flor en begint hij te oxideren als een oloroso. Deze wijn rijpt vervolgens nog 30 jaar in een solera-systeem. Het resultaat is een amberkleurige sherry met de smaak van gedroogd fruit, karamel, vanille en een spectaculaire afdronk.

5.0
  • Wereldsherry. Wat een overweldigende identiteit, vooral neerzetten voor mensen die sherry een flutwijntje vinden.
Palomino

De druif produceert wijnen met weinig zuren en frisse aroma’s, geen sterke aroma’s. Dit maakt hem juist de ideale druif voor sherry wijnen.

Beschrijving Deze Palo Cortado rijpt 30 jaar in een solera-systeem. Hij is amberkleurig met de smaak van gedroogd fruit, karamel, vanille en een spectaculaire afdronk.
Inhoud 37.5 Centiliter
Alcoholpercentage 20%
Soort palomino, pedro ximenez
Oorsprong Spanje
Contactgegevens Leverancier
Gonzalez Byass SA CALLE MANUEL MARIA GONZALEZ, JEREZ DE LA FRONTERA, Spain Email: sleth@gonzalezbyass.es Website: https://www.bodegastiopepe.com/en/
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 0000
Goud

Decanter

Ons verhaal

Spanje, Jerez de la Frontera
González Byass Jerez de la Frontera

González Byass is een van de bekendste, zo niet dé bekendste producent van sherry. Het familiebedrijf is opgericht in 1835 en nog altijd in handen van de familie González. De beroemdste sherry die wordt gemaakt door González Byass is Tio Pepe. Daarnaast wordt er een breed scala aan sherry’s gemaakt. En dat niet alleen, want het bedrijf heeft ook een rijk portfolio met tafelwijnen en andere dranken. Het hoofdkantoor van González Byass is nog altijd in Jerez de la Frontera. De stad in Andalusië waar alles draait om sherry. Een bezoek aan de Bodega van Tio Pepe behoort tot de toeristische trekpleisters van Jerez de la Frontera.

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen