Skip to main content
Grolsch 0.0%

Alcohol vrij 4.5

Grolsch 0.0%

30CL 0%

Grolsch 0.0% bier is gebrouwen met zorgvuldig geselecteerde gerstemout, 2 soorten hop en ons sprankelende bronwater. Hierdoor heeft Grolsch 0.0% een heerlijke volle, frisse smaak.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Grolsch 0.0%

Grolsch 0.0% bier is gebrouwen met zorgvuldig geselecteerde gerstemout. 2 soorten hop en ons sprankelende bronwater. Dankzij een unieke gistsoort en de modernste brouwtechniek is dit bier alcoholvrij met behoud van een volle. frisse smaak. Grolsch 0.0% is daarmee de perfecte dorstlesser voor elk moment.

4.5
  • Drint zo lekker weg
Bevat cereals and their derivatives, barley and barley products
Inhoud 30 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Ingrediënten Ingrediënten: Water, GERSTEMOUT, Hop en Natuurlijk aroma.
Allergie-informatie Cereals and Their Derivatives, Barley and Barley Products
Contactgegevens Leverancier
Koninklijke Grolsch Brouwerslaan 1, Enschede Telephone: 0800-7770888 (Gratis) Website: www.grolsch.com Grolsch Consumentenservice Brouwerslaan 1, Enschede Website: www.grolsch.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Grolsch

Grolsch is een merk dat weinig introductie behoeft. Je kent ons van de beugel, Vakmanschap is Meesterschap en de vele speciaalbieren. En van onze uitgesproken smaak. We brouwen namelijk al meer dan 400 jaar op basis van eigen overtuiging en met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Hierdoor zijn onze bieren vol van smaak en hebben ze een rijke afdronk.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen