Skip to main content
Highland Park 21 Years

Malt 5.0

Per fles

Highland Park 21 Years

Oorsprong - Schotland 70CL 46%

Gerijpt in 3 onderscheidende type vaten en gebotteld op 46% om een rijke en volle afdronk te garanderen. Met tonen van verse gember en zongerijpte sinaasappels, vanilleroom en een scheutje honing.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Highland Park 21 Years

Gemaakt van slechts 55 met de hand geselecteerde vaten die in november 1998 zijn neergelegd, is onze 2020 Release van Highland Park 21 Year Old een mooi voorbeeld van een single malt-whisky die echt volwassen is geworden.
Pittige verse gember en zongerijpte sinaasappels komen van de first-fill ex-sherry vaten van Europees eikenhout, terwijl de ex-bourbonvaten voor tonen van vanilleroom met een scheutje honing zorgen. Aangevuld met refill vaten, om alles in balans te houden. Tonen van licht geroosterd eikenhout en verzacht de rokerige, kruidige complexiteit van de whisky.

5.0
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 46%
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
Maxxium Nederland B.V.
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland, Islands
Highland Park Islands

Highland Park, opgericht in 1798 op de Orkney-eilanden, is de meest noordelijk gelegen Schotse whiskydistilleerderij. Met zijn woeste gronden, steile rotswanden en oude religies is Orkney een eiland vol mysteries en verhalen. Dit, in combinatie met de wind, regen en kou, vormt de perfecte basis voor één van 's werelds beste single malt whisky's. Highland Park mout de gerst op zijn eigen moutvloer en eest zijn groene mout met turf van eigen bodem. Aan het gebruik van deze lokale turf die heide bevat heeft Highland Park Single Malt zijn typerende en zachte smaak te danken.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen