Skip to main content
Highland Park 25 Years

Krachtig & rokerig 5.0

Per fles

Highland Park 25 Years

Schotland - Malt 70CL 46%

Highland Park 25 years old spring 2019, gemaakt van minder dan 20 ex-sherry vaten van Europees eiken, first-fill ex-bourbon vaten en refill vaten.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Highland Park 25 Years

Highland Park 25 years old spring 2019, gemaakt van minder dan 20 ex-sherry vaten van Europees eiken, first-fill ex-bourbon vaten en refill vaten. Door de jaren heen heeft ieder vat heeft zijn eigen karakteristieke smaak gevormd. Samen zorgt dit voor een briljant smaakprofiel van rijke vanille, honing, fudge en een vleugje van Orkneys heideturf en zoute zee.

Smaak intens, honing en karamel
5.0
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 46%
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
Maxxium Nederland B.V. Maxxium Nederland BV De Cuserstraat 89 1081 CN Amsterdam Email: info@maxxium.nl
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland, Islands
Highland Park Islands

Highland Park, opgericht in 1798 op de Orkney-eilanden, is de meest noordelijk gelegen Schotse whiskydistilleerderij. Met zijn woeste gronden, steile rotswanden en oude religies is Orkney een eiland vol mysteries en verhalen. Dit, in combinatie met de wind, regen en kou, vormt de perfecte basis voor één van 's werelds beste single malt whisky's. Highland Park mout de gerst op zijn eigen moutvloer en eest zijn groene mout met turf van eigen bodem. Aan het gebruik van deze lokale turf die heide bevat heeft Highland Park Single Malt zijn typerende en zachte smaak te danken.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.