Skip to main content
Highland Park Viking Scars 10 Years

Krachtig & rokerig 4.5

Highland Park Viking Scars 10 Years

Schotland - Malt 35CL 40%

Een levendige en soepele single malt, barstensvol smaken van gemalen citrusvrucht en opgeklopte vanilleroom. Tonen van heidehoning komt terug in de aromatische turfrook, met licht peperige kruiden.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Highland Park Viking Scars 10 Years

Highland Park 10 Years Old, voornamelijk gerijpt in Europese en Amerikaanse eikenhouten ex-sherry vaten, is een levendige en soepele single malt, barstensvol smaken van gemalen citrusvrucht en licht opgeklopte vanilleroom. Tonen van heidehoning zijn te ontdekken in de aromatische turfrook, met een spoor van peperige kruiden. Heerlijk met gebakken sint-jakobsschelpen omwikkeld met spek, of in een klassieke Old Fashioned.
We maken onze bekroonde whisky al sinds 1798 in de Highland Park-distilleerderij in Kirkwall, Orkney. Leeftijd, ervaring en respect voor traditie zijn bepalend voor onze whisky, maar het is Orkney die de whisky onderscheidt. Hier gebeurt iets magisch en het resultaat is de wilde harmonie van smaken in onze whisky.

4.5
Inhoud 35 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
Maxxium Nederland B.V. Maxxium Nederland BV De Cuserstraat 89 1081 CN Amsterdam Email: info@maxxium.nl
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland, Islands
Highland Park Islands

Highland Park, opgericht in 1798 op de Orkney-eilanden, is de meest noordelijk gelegen Schotse whiskydistilleerderij. Met zijn woeste gronden, steile rotswanden en oude religies is Orkney een eiland vol mysteries en verhalen. Dit, in combinatie met de wind, regen en kou, vormt de perfecte basis voor één van 's werelds beste single malt whisky's. Highland Park mout de gerst op zijn eigen moutvloer en eest zijn groene mout met turf van eigen bodem. Aan het gebruik van deze lokale turf die heide bevat heeft Highland Park Single Malt zijn typerende en zachte smaak te danken.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.