Skip to main content
Ironstone Ranahan Ranch Zinfandel
Verenigde Staten

Easy Rider

Jouw Premium prijs

Ironstone Ranahan Ranch Zinfandel

Verenigde Staten - Zinfandel, Merlot 2019 75CL 14,5%

Stevige Californische rode wijn van oude stokken zinfandel, die in Zuid-Italië beter bekend staat als primitivo. Hij wordt aangevuld met 20% merlot, wat zorgt voor eleganter fruit.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Ironstone Ranahan Ranch Zinfandel

Verenigde Staten 2019 75CL

Alles over Ironstone Ranahan Ranch Zinfandel

Stevige Californische rode wijn van oude stokken zinfandel, die in Zuid-Italië beter bekend staat als primitivo. Hij wordt aangevuld met 20% merlot, wat zorgt voor eleganter fruit.

In Californië is de wijnwetgeving wat soepeler dan in de meeste gebieden in Europa. Dat maakt het mogelijk om aan de Ranahan Ranch Zinfandel, 20% merlot toe te voegen. De overige 80% komt van oude stokken zinfandel. Deze druif staat in Zuid-Italië beter bekend als primitivo. In deze stevige wijn proef je zondoorstoofde bessen met specerijen en vanille. Schenk hem in combinatie met pastagerechten of bij pulled pork. Ook heerlijk bij gegrilde groenten van de barbecue.

Druivensoort
Druivensoort
Zinfandel
Een volle, bijna zwoele rode wijn wordt gemaakt met de zinfandel druif. Geliefd om tonen van jam-achtig fruit en rokerige exotische specerijen. Ideaal bij de Turkse of Marokkaanse keuken.
Merlot
Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Stevige Californische rode wijn van oude stokken zinfandel, die in Zuid-Italië beter bekend staat als primitivo. Hij wordt aangevuld met 20% merlot.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 14,5%
Soort zinfandel, merlot
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Verenigde Staten
Contactgegevens Leverancier
Ironstone Vineyards 1894 Six Mile Road, Murphys, USA Email: joankautz@ironstonevineyards.com Website: www.ironstonevineyards.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Amerika, North Coast region
Amerika, North Coast region
Ironstone Amerika, North Coast region
De Kautz familie produceert wijnen in Californië in de districten Lodi en Sierra Foothills, midden in het oude 'Goudmijnen district'. Ze staan bekend om hun mooie wijnen, gastvrijheid en culinaire centrum. In de gigantische tuinen rondom de wijngaarden staan goudmijn replica's. Daarnaast is er een openlucht theater dat veel gebruikt wordt voor evenementen. En natuurlijk kun je wijnen proeven in het proeflokaal.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.