
Nonfood
24.
label.per.singleadd
Kookboek Schrobbelèr
Nederland - Nonfood 1ST
Alles over Kookboek Schrobbelèr
Een prachtig luxe boekwerk (hardcover, 224 pagina’s) met daarin 50 heerlijke recepten van Schrobbelèr liefhebbers, professionele koks, bekende Nederlanders en andere inzenders waarbij 1 ingrediënt centraal staat; Schrobbelèr.
Online niet op voorraad
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Kookboek Schrobbelèr
Ons verhaal
Waar vriendschap gevierd wordt komt Schrobbelèr op tafel. Van oorsprong Brabants, sfeervol en hartverwarmend. Ontstaan, in 1973, als lekkere borrel voor de gevoelige maag, bleek de ontdekking van Jan Wassing een gewaardeerde sfeerverhoger. Veel vrienden maakten in zijn huisbar kennis met de smaak, de glimlach, de warmte en vriendschap van Schrobbelèr. Nu, vele jaren later, is de bekendheid van Schrobbelèr de huisbar ver ontgroeid. De beleving rond het product is echter overal onveranderd aanwezig. Glimlach, goede smaak, warmte en vriendschap.