Skip to main content
Kuehn Gewüztraminer
Frankrijk

Big White

Jouw Premium prijs

Kuehn Gewüztraminer

Frankrijk - Gewürztraminer 2020 75CL 13,5%

Deze Gewürztraminer knalt je glas uit. Je ruikt rozen, lychee en specerijen, met name kerrie. Hij is mild droog met de exotische smaak van meloen en peer.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Kuehn Gewüztraminer

Frankrijk 2020 75CL

Alles over Kuehn Gewüztraminer

Deze Gewürztraminer knalt je glas uit. Je ruikt rozen, lychee en specerijen, met name kerrie. Hij is mild droog met de exotische smaak van meloen en peer.

Gewürztraminer is een druif met een zeer uitgesproken smaak. Hij is super-aromatisch. Dat wil zeggen: hij knalt je glas uit. Je ruikt rozen, lychee en specerijen, met name kerrie. Vandaar ook de naam, Gewürz betekent kruidig. Deze klassieke Elzaswijn van Kuehn is mild droog met de exotische smaak van meloen en peer. De wijn wordt in toprestaurants vaak gebruikt om te schenken bij pittige Aziatische gerechten. Maar misschien nog wel klassieker is de combinatie met Munster kaas of eendenlever.

Druivensoort
Druivensoort
Gewürztraminer
Deze druif is geliefd om zijn intense bloemige aroma's en zeer rijke smaak. Past uitstekend bij de Indiase of Marokkaanse keuken.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Deze Gewürztraminer knalt je glas uit. Je ruikt rozen, lychee en specerijen, met name kerrie. Hij is mild droog met de exotische smaak van meloen en peer.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13,5%
Soort gewürztraminer
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
KUEHN Vins d'Alsace 3 Grand'rue, AMMERSCHWIHR, France Email: vin@kuehn.fr Website: www.kuehn.fr
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Ammerschwihr
Frankrijk, Ammerschwihr
Domaine Kuehn Frankrijk, Ammerschwihr
Domaine Kuehn is een Franse producent met een Duits klinkende naam. Je raadt het al. We zijn in de Elzas. Om precies te zijn in het plaatsje Ammerschwihr. Kuehn is de buurman van die andere belangrijke Elzas-producent uit ons assortiment: Jean Baptiste Adam. Kuehn beschikt over 12 hectare eigen grond en koopt daarnaast nog van 30 omliggende hectaren uit de buurt de druiven op. Hiervan maakt Kuehn verschillende wijnen. Mousserend, wit, rood en zoet. De wijnen zijn herkenbaar door de vermelding van de druivensoorten op het etiket, zoals gebruikelijk in de Elzas. De belangrijkste druiven van het domein zijn sylvaner, pinot blanc, riesling, pinot gris, gewurztraminer en muscat.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.