Skip to main content
Laurent Perrier Rosé

Champagne 4.8

Laurent Perrier Rosé

Oorsprong - Frankrijk 75CL 12%

Deze iconische rosé champagne is gemaakt van 100% pinot noir, waar eerst een ‘stille’ rosé van gemaakt wordt. Hij is loepzuiver met een knisperfrisse geur van aardbeien, framboos en zwarte kersen.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Laurent Perrier Rosé

De Laurent-Perrier Cuvée Rosé is gemaakt volgens de méthode champenoise, waarbij de tweede gisting van de wijn op fles plaats vindt. De champagne wordt gemaakt van 100% pinot noir. De zalmroze kleur onstaat door inweking van de druivenschillen, dit is uniek daar de meeste champagnehuizen hun rosé's blenden.

De Cuvée Rosé heeft een loepzuivere en knisperfrisse geur van aardbeien, framboos en zwarte kersen. Dezelfde rijke vruchtenaroma's komen ook terug in de smaak en de langdurige ronde afdronk. Heerlijk bij bijvoorbeeld op de huid gebakken kabeljauw met coquille en beurre blanc.

Bekroond met een zilveren médaille op de IWC en 90 punten van Wine Spectator.

Lekker bij salades en fruitdesserts
4.8
  • Gedistingeerd, fijne bubbeltjes, mooi breed smaakpallet.
  • Omdat ik 'echte champagnes' over het algemeen veel te duur vind, koop ik vaak en veel 'methode champagnoise' e.d.... maar in mijn beleving is dit de beste echte rose champagne die er bestaat.. en - tijdens de wilde wijn dagen - zijn geld zeker waard!
  • een van de beste Champagne Rosé
Beschrijving De Champagne wordt gemaakt van 100% pinot noir. De zalmroze kleur onstaat door inweking van de druivenschillen, dit is uniek daar de meeste Champagnehuizen hun rosé's blenden. 
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12%
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Champagne Laurent-Perrier 32 Avenue de Champagne, TOURS-SUR-MARNE, France Email: info@laurent-perrier.fr Website: http://www.laurent-perrier.com/en/
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 0000
Zilveren

Decanter

Ons verhaal

Frankrijk, Champagne
Laurent-Perrier Champagne

Champagnehuis Laurent-Perrier is opgericht in 1812 en wordt tegenwoordig over de hele wereld erkend als één van de grootste champagnemerken. Dit succes dankt het huis aan zijn constante streven naar kwaliteit. Aan de basis van het grote succes van het merk, vanaf de jaren 50, stond de legendarische eigenaar Bernard de Nonancourt, die met tomeloze energie bouwde aan het merk. Heden ten dage zijn zijn twee dochters, Stéphanie Meneux de Nonancourt en Alexandra Pereyre de Nonancourt, de stuwende krachten. De verschillende cuvées in het assortiment hebben elk hun eigen geschiedenis en persoonlijkheid. Ze zijn verbonden door een stijl die gekenmerkt wordt door frisheid, zuiverheid en elegantie. Het team, onder leiding van keldermeester Michel Fauconnet, staat garant voor de stijl van het huis.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen