Skip to main content
Les Hauts de Pavières Crozes-Hermitage

Classic Red 4.5

Les Hauts de Pavières Crozes-Hermitage

Oorsprong - Frankrijk 2020 75CL 14%

Relatief lichte Crozes-Hermitage. Deze noordelijke Rhône-wijn wordt gemaakt van syrah en smaakt naar donker fruit zoals cassis, bramen, zwarte peper en leer. Heerlijk bij stoofschotels met specerijen.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Les Hauts de Pavières Crozes-Hermitage

Crozes-Hermitage is afkomstig uit de noordelijke Rhône-regio. Crozes-Hermitage is de specialiteit van de Cave de Tain, de wijnproducent van deze wijn. Deze wijn is een relatief soepele Crozes-Hermitage met veel fruit.

4.5
  • Een heerlijke wijn, die zich soepel laat drinken.
  • Fruitig en vol. Mooie wijn. Fijne Rhône wijn. Gezien prijs niveau heel goed. Er zijn natuurlijk complexere Crozes maar dan ander prijsniveau.
Syrah

Rijke, krachtige en soms vlezige wijnen worden gemaakt van de syrah druif. Drink 'm bij donker vlees en exotische specerijen.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Crozes-Hermitage is afkomstig uit de noordelijke Rhône-regio. Hèt gebied voor de syrah druif. Deze wijn is een relatief soepele Crozes-Hermitage met veel fruit.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 14%
Soort syrah
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Cave de Tain l'Hermitage 22 Route de Larnage, Tain L'Hermitage, France Website: http://www.cavedetain.com Email: jean-benoit.kelagopian@cavedetain.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 2017
8-

De Grote Hamersma

Ons verhaal

Frankrijk, Rhône
Cave de Tain Rhône

Cave de Tain is opgericht in 1933. Inmiddels is het uitgegroeid tot één van de meest belangrijke producenten van wijn in het noordelijk Rhône-gebied. Zelfs het prestigieuze Wine Advocate schrijft over hen: 'Eén van Frankrijks beste coöperaties. Het is bijzonder om een coöperatie te vinden met dit kwaliteitsniveau.' Dat is dus goed nieuws en daarvoor hoef je niet helemaal naar het Rhône-gebied.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen